Ondráček kontra David: Skandál rozjel zákaz ženy hitmakera? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Ondráček kontra David: Skandál rozjel zákaz ženy hitmakera?

Roman Ondráček se nepohodl s Marcelou Davidovou
Roman Ondráček se nepohodl s Marcelou Davidovou (foto ara)

Na nedávném křtu nové desky hitmakera Michala Davida (63) se odehrálo pořádné drama. Postaral se o něj zpěvákův kolega a kamarád Roman Ondráček (57), který se měl pokusit udeřit pěstí Michalovu ženu Marcelu Davidovou (62). Ondráček ale překvapivě vinu necítí.

Roman se k celé situaci v Obecním domě vyjádřil na svých sociálních sítích. Podle něj se ho Marcela Davidová snažila z celého křtu vyškrtnout, což ho naštvalo. „Dva dny před tím křtem mi Michal poslal hlasovou zprávu o tom, že se s agenturou dohodli na tom, že se nás společný hit Rakeťák nehodí a nebudeme ho zpívat. Jenže jsem se dozvěděl, že to zakázala ona,“ prozradil zpěvák ve svém videu.  „Marcela se bála, že na sebe strhnu pozornost a že to nebude o Michalovi Davidovi,“ doplnil.

Kvůli protestu omezení nemocnic! Trenér nároďáku končí! A Ondráček napadl Davida

Video se připravuje ...

A jak se zdá, měla skutečně pravdu. Roman se totiž postaral o pořádné pozdvižení a byl středem pozornosti. Mezi ním a Marcelou proběhla slovní přestřelka a poté jí měl vyhrožovat ránou pěstí. „Marcele Davidový bych nikdy pěstí nebouchnul, v životě bych to neudělal,“ snažil se hájit své chování. Dle webu Super.cz měl být Ondráček hospitalizován do psychiatrické léčebny. Jeho žena Nina potvrdila, že jeho chování nebylo způsobeno přemírou alkoholu, ale duševní chorobou.

Michal David pokřtil CD: Pochlubil se vnukem, který dost vyrostl!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Marián Potůček
8. 12. 2023 • 13:25

Když se hodně pije tak to pak takhle dopadá pár opilců a máme tu šou sevším všudy.

Alva
29. 11. 2023 • 20:46

To žduchnutí do ruky bylo napadení? "světové tenistky"?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.