Dagmar Havlová (68): FOTKY, KTERÉ NIKDO NEČEKAL! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Dagmar Havlová (68): FOTKY, KTERÉ NIKDO NEČEKAL!

Havlová má ráda výzvy.
Havlová má ráda výzvy. (Foto Aha! – Lucie Drlíková, Instagram)

Takhle ji ještě neznáme. Zadržet dech a šup pod vodu! Dagmar Havlová (68) se výzev nebojí a přijala velmi netradiční nabídku na focení snímků, které nikdo nečekal! Bývalá první dáma se musela potopit do hloubky, mít oči otevřené a ještě se usmívat do objektivu.

Pod vodu Havlovou nalákala fotografka Lucie Drlíková, která se na tyto snímky specializuje, a herečka tak bude mít nezapomenutelnou vzpomínku na to, že skoro v sedmdesáti letech skotačila se závažím v bazénu.

Dagmar Havlová prozradila, proč ji rodiče fackovali

Video se připravuje ...

Překonala se

„Že na stará kolena budu pózovat jako Královna sedmi moří, budu se potápět s otevřenýma očima a několikakilovými závažími do hloubky, jsem se dozvěd ě l a na podzim,“ popsala herečka, jak vznikl nápad na odvážné focení. „Mám ráda výzvy, které mě posunou do neznámých vod. Překážky, které mě nutí skákat a překonávat se,“ přiznala Dagmar s tím, že ani na minutu nezaváhala říci ano.

Předběhla ji

Stejná korunka, stejná fotografka. O pár týdnů dříve předběhla Havlovou s netradičním těhotenským focením také hvězda Ulice Patricie Pagáčová (32), která si tak chtěla připomenout bříško jako malá mořská víla. Inspirovala se tak bývalá první dáma svou mladší hereckou kolegyní? Jedna je za královnu, druhá za vílu.

Jak netradiční focení probíhá?

Bezpečnost modelek je nejdůležitější, a tak má fotografka k sobě ještě dvě potápěčky asistentky. „Pomáhají se pohybovat se ve vodě, při ponoru hlídají, aby se šaty nezamotaly mezi nohy, ulehčují plavání v bazénu a hlavně jistí,“ popsala Patricie už dříve Aha!, jak to v bazénu vypadá. „Ponory jsou bezpečné, vždy jen na takových deset vteřin... Prostě tolik, kolik modelka zvládne,“ dodala herečka.

Železná lady Medvecká: Pokuta půl milionu! A Havlové se rozpadá domov

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
17. 4. 2021 • 09:02

Musi se nudit nahlas,napad s podvodnima fotkama realizovala Anita Berger slagrova pevice pro LP Atlantida. , ale ta je o 20 let mladsi ! Zbytecna namaha a opakovani

mbmb
17. 4. 2021 • 08:57

kov3
15. 4. 2021 • 17:44

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.