Pohlreichu, koukej! BABICA SE VRACÍ JAKO ZPĚVÁK! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Pohlreichu, koukej! BABICA SE VRACÍ JAKO ZPĚVÁK!

Babica si roli domorodného kuchaře užíval.
Babica si roli domorodného kuchaře užíval. (Foto Aha! – Kamil Hauptmann
)

Kdysi populární kuchař Jiří Babica (62) je zpátky! A opět se postavil k plotně. Tentokrát ale nikoliv v rámci některého z televizních pořadů, nýbrž v písni alternativní české kapely. Je to zkrátka on, starý dobrý uřvaný Babica. Zdeněk Pohlreich (66) asi musí koukat, do čeho se teď jeho dlouholetý sok pustil.

Babicu, který nebyl v poslední době tolik vidět, protože se věnoval hlavně svému lyžařskému obchůdku, oslovila kapela The Middle of the Sandwich z Olomouckého kraje. „Skladba s bizarním videoklipem není o ničem jiném než o vaření. Konkrétně jde o zhudebněný recept na tradiční vietnamský pokrm Bun bo nam bo,“ prozradili hudebníci.

Jako domorodec

„Nabídka mě moc zaujala, proto jsem do toho šel,“ prohlásil Babica. Před kameru si to nakráčel v oblečení àla domorodec. Nezpívá, ale vysloveně řve. „Ahoj přátelé, dneska potěšíme všechny příznivce asijské kuchyně, jelikož si připravíme tradiční vietnamský pokrm, který mám upřímně moc rád. Začneme masem...,“ huláká kuchař a v tomto stylu pokračuje i s celým postupem na přípravu jídla. „Skladba je nahrána pod taktovkou jednoho z nejpřednějších českých producentů Borise Carloffa, v pražském studiu Soundevice,“ nezapomněla zdůraznit kapela.

Jirka Babica se na stará kolena dal na hudební kariéru s o čtyři dekádami mladší klučičí kapelou!

Video se připravuje ...

Tisíce sledující 

Klip měl v době včerejší uzávěrky deníku Aha! už 6,5 tisíce zhlédnutí. Další sledující přibývají každou hodinou. „Babica 2013 – sem divnej chlap, co vaří pro divný starý lidi,“ napsal jeden z komentující s nickem Mac Haggis. „Hodně strop kluci,“ chválí naopak klip Johnny Clutch.

Prostor X: Rozhovor se Zdeňkem Pohlreichem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
2. 6. 2023 • 08:38

ten pán nestojí ani za komentář, přesto píši apetitlich, fuj.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.