Hurikán Dalibor Janda: Tajemství jeho obří chlouby | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Hurikán Dalibor Janda: Tajemství jeho obří chlouby

Lenka Dragounová a Dalibor Janda
Lenka Dragounová a Dalibor Janda (Blesk:Martin Hykl/CZECH NEWS CENTER)

Chtěl se pochlubit obří okurkou, ale strhnul pozornost ke svému rozkroku. Takový oslí můstek se jen tak někomu nepovede. Tedy kromě Dalibora Jandy (70), který je svým nadutým rozkrokem přímo pověstný...

„Užívám si léto na zahrádce, pořád něco vymýšlíme a děláme, takže tady mám krásná rajčata a okurečky už také jedou, ještě mi akorát letos nejdou papriky, ale ukážu vám i melouny,“ pyšnil se svou úrodou ve videu, které sdílel na svém facebookovém profilu. Netrvalo dlouho a zapracovala bujná představivost, která slouzla k narážkám i na docela jinou chloubu. 

Dcera Dalibora Jandy Jiřina: Táta mi vyčítá, že nemám chlapa!

Video se připravuje ...

„Ohledně okurky jsem sem chtěla něco napsat, co by se sem nehodilo...,“ začala opatrně jedna z fanynek netušíc, že právě spustila lavinu. „Dalibor je tím známej, že u něj vše narostlo,“ přidala se v komentáři další dáma. „Tu kládu tam má, vyhlášenej u celebrit,“ objevilo se také pod videem. 

Přitom sám Janda už fámy o velikosti svého přirození několikrát dementoval. „Třicet centimetrů? Tak dobře na tom opravdu nejsem. Před lety si to někdo v bulvárním časopise vymyslel a od té doby se to se mnou táhne. Že bych se za to styděl, to ne. Ale radši bych tu pravdu,“ prozradil už dříve pro Novinky.cz. 

Dalibor Janda v 7 pádech Honzy Dědka: Čtyřikrát na něj sáhla smrt!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zuzakirsch
10. 8. 2023 • 15:04

Má úplně normálního pindíka, ale ti z PR oddělení si něco vymysleli.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.