Dalibor Janda: Strach o život dcery! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dalibor Janda: Strach o život dcery!

Pro Dalibora Jandu je to velmi náročné období.
Pro Dalibora Jandu je to velmi náročné období. (Foto Aha! – Martin Hykl, ara)

Strach teď vůbec nemá o sebe, ale hlavně o svou jedinou dceru Jiřinu (31). Zpěvačku sice z nemocnice propustili už před pár týdny a daří se jí lépe, ale vůbec nešlo o banální zánět slepého střeva, jak Dalibor Janda (67) tvrdil! Teď se bojí dvojnásob kvůli pandemii koronaviru.

Procházka je teď to poslední, co by pro Jiřinu připadalo v úvahu. Dcera legendárního Hurikána musí být v naprosté izolaci, aby se nenakazila nebezpečným koronavirem. „Ani nechodím ven. Vůbec mi to nedoporučili, protože tři týdny jsem byla ve vinohradské nemocnici na silných antibiotikách. Cítím se výrazně líp, ale mám přece jen strach, aby mi to nějaký bacil ještě nezhoršil,“ prozradila Aha! skladatelka s tím, že stopku dostaly i kontroly operovaného břicha.

17 dní v nemocnici
„Pan profesof Gürlich, který se o mě celou dobu skvěle staral, mi volal, že bude lepší, když v té čekárně vůbec nebudu sedět, protože imunitu mám teď velmi špatnou,“ dodala. S čím konkrétně ji ale akutně odvezli rovnou na sál, komentovat nechtěla. „Vůbec se v podstatě o slepé střevo nejednalo, pouze si to zpočátku mysleli. Ve špitále jsem strávila přes 17 dní, kdyby to byl slepák, tak bych byla za dva dny doma,“ dodala Jiřina, která nijak netajila, že na tom byla špatně.



Bylo to na hraně
„Bylo to velmi náročné. Bylo to dost na hraně všeho a jsem strašně ráda, že jsem na tom líp. Nechci to nějak veřejně pitvat, jsem dost pověrčivá,“ uzavřela. Na tátu Dalibora Jandu se tak nejdřív trošku zlobila, že samým strachem o ni všechno prozradil na oslavě narozenin Retro TV. „Promiňte musím za dcerou. Je v nemocnici se slepákem,“ zahlaholil tehdy do mikrofonu a utíkal celý bledý pryč. Teď musí strachy umírat ještě mnohem víc...

Syn se zabil
Není divu, že má Dalibor o svoji dceru velký strach. V roce 2003 totiž v pouhých 21 letech spáchal sebevraždu skokem z pražského Nuselského mostu jeho syn Dalibor. Právě díky dceři Jiřině, které v té době bylo 14 let, vydrželo Daliborovo manželství. Se svojí ženou Jiřinou bude letos 39 let.

Dalibor Janda o psychickém kolapsu na pódiu: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jasnovidec01
29. 3. 2020 • 23:05

veme­nozmo­jista­ry..­.de.me­.nte jdi do ha.jzlu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.