Pohublý Janda po infarktu: Poprvé ve společnosti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pohublý Janda po infarktu: Poprvé ve společnosti!

Dalibor Janda po dvou operacích srdce trénuje na rotopedu.
Dalibor Janda po dvou operacích srdce trénuje na rotopedu. (Blesk)

Hvězda osmdesátých let nezažila zrovna nejšťastnější začátek letošního roku. Dalibor Janda (68) doslova unikl hrobníkovi z lopaty, když kvůli náhlé srdeční příhodě musel být okamžitě operován. Jak se cítí po několika měsících nucené pauzy?

Podle webu Super.cz se nejen ukázal po dlouhé době ve společnosti, ale také se postavil za mikrofon. „Zpíval jsem po roce, myslím, že je to po 11 měsících. Loni v létě jsme stihli ještě udělat asi 5 koncertů k tomu výročí 40 let na profi scéně. Teď je to poprvé, co jsem vylezl na malé pódiátko. Vůbec nikde jsem nebyl. Volali mi, ať přijdu na nějakou akci, ale odříkal jsem to, nebavilo mě někam s těmi rouškami chodit,“ svěřil se Super.cz Dalibor Janda, který vyrazil na 25. výročí působení známé kartářky Helen Silvan. S vědmou je prý dlouhé roky kamarád.

Trapas na koncertě Dalibora Jandy: Psychický kolaps na pódiu!

Video se připravuje ...

A co se týče zdravotního stavu legendárního Hurikána, už je vše prý na dobré cestě. „Šlapu na kole dvacet minut denně deset kilometrů. Snažím se také jíst zdravě. Jinak jsem v pohodě. Shodil jsem šest kilo, z toho mám radost. Jinak pan profesor Táborský, který se o mě teď stará, říká, že jsem vzorný pacient, takže říkám, že jsem vzorný pacient,“ dodal s úsměvem.

Dcera Jandy, kterého zradilo srdce: Opravdu se bojím! A Štaidlův boj s covidem. Blízcí promluvili

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.