Natěšený Gott: Hvězdná návštěva za dveřmi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Natěšený Gott: Hvězdná návštěva za dveřmi!

Karel Gott už nedočkavě vyhlíží slavného kámoše
Karel Gott už nedočkavě vyhlíží slavného kámoše (Slatinné lázně Třeboň)

Jeden z nejslavnějších světových tenorů José Carreras (72) vystoupí už v pátek 5. dubna v pražské O₂ areně. A do Prahy se jeden ze Tří tenorů, jak se pěveckým hvězdám říká, nesmírně těší. 

Chce si projít opět stověžatou Prahu, kterou si zamiloval, a doufá, že se alespoň pozdraví s českým tenorem a svým přítelem Karlem Gottem (79). Toho zná už léta, a když Slavík začal bojovat s rakovinou, Carrerasem to pořádně otřáslo. On sám si prožil boj o život s leukemií, tedy rakovinou krve, a moc dobře věděl, oč jde. Navíc Karla v roce 2009 jmenoval jako jediného zástupce z východní Evropy velvyslancem své Nadace bojující proti leukemii. A když měl Carreras koncertovat v roce 2011 v Praze, Gottovi, když cestoval po dálnici do Mnichova, zazvonil telefon.

„Carreras se chtěl nejen sejít, ale zval mne jako svého hosta na svůj pražský koncert v O₂ areně. Přiznám se, že jsem tehdy musel zastavit na odpočívadle,“ vzpomíná Slavík.  „Musel jsem  tuhle informaci náležitě vydýchat. Splnil se mi další sen a jsem moc rád, že jsem si nakonec s José Carrerasem zazpíval dvě asi nejslavnější vánoční písně všech dob – White Christmas a Stille Nacht,“ dodává Karel.



Přečtěte si
Zombie_1
1. 4. 2019 • 07:50

Mně taky zavolal José Carreras, že má pro mně lístky na 5. dubna.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.