Třetí svatba Boučka: Zvláštní slova kamaráda o jeho manželství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Třetí svatba Boučka: Zvláštní slova kamaráda o jeho manželství!

Novomanželé Boučkovi
Novomanželé Boučkovi (Instagram)

Třetí svatba! Právě tolikrát už strčil moderátor Libor Bouček hlavu do chomoutu. Naposledy tuto sobotu. Předchozí dvě manželství mu příliš nevyšla, a tak věří, že právě toto bude perfektní. Zajímavým způsobem mu k němu popřál jeho kolega Aleš Háma (46).

„I po dvojchybě se dá vyhrát zápas!“ napsal pod svatební fotografii novomanželů v kulisách hradu Okoř na sociální síti Háma. Narážel tím na dva Boučkovy předešlé rozvody. „Gratuluju z celýho srdce, kamaráde, a už jen voleje a esa,“ použil tenisovou terminologii. Přesně tohle si přeje i nově sezdaný pár. „Nebyl to nejkrásnější den našeho vztahu, protože ty teprve dorazí. Neb tenhle okamžik je jen začátkem cesty. Cesty, která nemusí být vždy dlážděná a z kopce. Víme to oba. Ale i tak – držte nám palce. Láska je ta největší síla světa. Boučkovi,“ vyznali se Libor s Gabrielou.

Chyby podle Aleše Hámy
První
Liborovou první manželkou se roku 2006 stala slovenská moderátorka Marianna Ďurianová, manželství vydrželo jen půl roku. Důvodem měla být nevěra z manželčiny strany.

Druhá
V roce 2009 si vzal právničku a tenistku Janu Hlaváčkovou, sestru tenisové profesionálky Andrey. Rozvod oznámili po necelých čtyřech letech, vydrželi spolu 47 měsíců. „To jsem zvoral,“ prohlásil.

Eso!
Po čtyřech letech známosti si v sobotu vzal finalistku České Miss 2014 Gabrielu Bendovou. To bylo nejdéle, co s někým před veselkou chodil. A pevně věří, že tohle je vítězné eso!

Oslava končila nad ránem
V sobotu si řekli na Okoři »ano« a pak to v Malých Číčovicích s přáteli a rodinou oslavili. Libor a Gabriela Boučkovi přiznali, že je jejich svatba rozněžnila. „Byli jsme dojatí a dojatí jsme stále,“ připustili novomanželé. Libor pojal třetí veselku jinak než tu první, která probíhala v luxusu na zámku. Obřad na zřícenině byl skromný. O to více ale vsadil na city. „Chtěli jsme být obklopeni lidmi, co máme rádi a co snad mají rádi nás. A jsme nadšeni, že mezi ně patří i jedinečná Jiřinka,“ řekl Libor Aha!. A ještě pokračoval. „Důstojná rodinná oslava končila nad ránem,“ svěřil se Bouček. „Všichni působili, že jsou nadšení. Byl to nádherný den, ale další takovou oslavu neplánujeme,“ prohlásil moderátor. Třetí svatba ho nejspíš vyčerpala. Sílu mu dodávaly vzkazy kamarádů na sociálních sítích. Přání se dočkal i od přímých účastníků obřadu, jako byli Jiřina Bohdalová (88) a Jakub Prachař (35). Karel Gott (80), který pozvánku také obdržel, se prý omluvil. Trávil víkend na své chalupě v Doubici. Zřejmě začaly růst hřiby.

Libor Bouček v limuzíně Blesku: Tajné zásnuby na Havaji a detaily svatby!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.