Přiznání Libora Boučka: Krutá pravda o jeho manželství | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Přiznání Libora Boučka: Krutá pravda o jeho manželství

Libor Bouček
Libor Bouček (David Malík a archiv Blesku)

Moderátor Libor Bouček (38) patří mezi naprostou špičku české moderátorské scény. Už řadu let dokazuje, že se ve svém oboru našel a jeho výstupu kraluje přirozenost. Nedávno se potřetí oženil a o svých sňatcích se nebál promluvit.

Třetí svatba se podle Libora Libora Boučka vyvedla podle jeho představ i představ manželky Gabriely (27) i celé rodiny. Ačkoliv mu předchozí vztahy krutě nevyšly, nebál se před čtyřmi měsíci říct »ANO« další ženě. Minulé sňatky podle Sedmičky skončily neúspěšně kvůli tomu, že byl slavný moderátor sobecký. Poučil se? A co řekl o své poslední svatbě? „Jestli jsem se poučil, ukážou až následné roky. Já v to jen pevně doufám… Jasně si uvědomuji, že to podstatné v životě se neodehrává v práci. A uvědomuji si to snad po letech i prakticky… Video a fotky ze svatby jsou důkazem, že dojatý jsem byl neskutečně,“ pověděl Bouček, který se svou ženou sdílí vášeň ke sportu, cestování a oba milují objevování nových chutí a jídel.

Potřetí ženatý Bouček promluvil o dětech! Příbuzné tím asi nepotěší

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.