Nejsmůlovatější nevěsta Británie: Já se snad nevdám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nejsmůlovatější nevěsta Británie: Já se snad nevdám!

Steph už se cítí prokletá.
Steph už se cítí prokletá.  (Foto Facebook.com)

Steph Carrová (31) a James Fuller (35) už měli být skoro rok svoji, jenže se jim na paty lepí smůla – nějak podezřele často.

Původně se chtěli brát loni v dubnu ve filmových studiích Shepperton, kde se točily mj. Hvězdné války nebo Deník Bridget Jonesové. Objednaný penzion však přeplatili filmaři, tak veselku odložili. Spolu jsou už 13 let a mají dvě děti, tak to přece jen tolik nespěchá. Těšili se aspoň na zaplacené líbánky, totiž rodinnou dovolenou na Floridě. Jenže na jaře krachla obří cestovka Thomas Cook...

Druhý pokus svatby dohodli na konec letošního března. Už v únoru se šla Steph loučit se svobodou, jenže i to skončilo nešťastně. Se striptérem se utrhla tyč a tvrdě dopadl na starší návštěvnici (76), oba odvezla sanitka. A teď jim veselku zhatil koronavirus. „Už mi připadá, že je má svatba prokletá. Jak to, že se může pokazit tolik věcí?“ ptá se nevěsta, na kterou se lepí smůla. „Pořád se těším, že si Steph vezmu, ať už to bude kdykoliv,“ chlácholí ji snoubenec. Zatím se termín odkládá na září, pokud pandemie nepotrvá ještě déle. Tak snad do třetice všeho dobrého?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.