Utajovaná svatba Bolka Polívky: Svatba na místě, kde žil se Chantal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Utajovaná svatba Bolka Polívky: Svatba na místě, kde žil se Chantal!

Novomanželé pózovali na fotografii.
Novomanželé pózovali na fotografii. (Foto Aha – Martin Hykl, Profimedia.cz, ara)

Do třetice všeho dobrého. Valašský král Bolek Polívka (70) do toho v sobotu potřetí praštil. Za manželku pojal svou partnerku Marcelu Černou (50), se kterou žije 24 let. Paradoxem je, že se brali na místě, kde bydlel s exmanželkou Chantal Poullain (63).

Manželství Bolka a Chantal trvalo 15 let a vzešel z něho syn Vladimír (30). Svatbu měli v roce 1987 a rozvedli se v roce 2002. V té době už spolu ale nežili. „Za doby našeho manželství jsme bydleli v Brně na náměstí Družby národů. Když došlo k našemu rozkolu, tak to přejmenovali na Dominikánské náměstí,“ zavzpomínal Polívka, který si pro místo zpečetění svého třetího svazku s Marcelou zvolil právě toto brněnské náměstí. Zda jde o náhodu, nebo cílený návrat z nostalgie, ví jen sám Polívka.

 
Přestože se obřad odehrál na radnici, novomanželé se zastavili i ve vedlejším kostele. „Pan Polívka s manželkou poděkovali Bohu za to, že to vydrželi tak dlouho, aby se mohli stát svoji,“ prozradil deníku Aha! jáhen Jan Špilar (55), který se svatby zúčastnil. Regulérní obřad v kostele novomanželé mít nemohli, církev totiž oddává rozvedené lidi jen zřídka a za výjimečných okolností.

Náměstí svateb i zločinů
Na stejném místě se ženil např. básník a novinář Jiří Mahen (†56), který zde v roce 1919 pojal za choť Karlu Haselmannovou. Dominikánské náměstí v Brně si zahrálo také v seriálu Detektiv Martin Tomsa (59) v hlavní roli s Markem Vašutem (59). Interiéry kostela sv. Michala si vybral režisér Jiří Strach (46) pro natáčení mysteriózního seriálu Labyrint.

Všechny jeho ženy a děti
S první manželkou, výtvarnicí Stanislavou má Bolek Polívka dceru Kamilu (44), která působí jako divadelní režisérka a kostýmní výtvarnice. Matkou druhé Polívkovy dcery, herečky Anny Polívkové (40), je rovněž herečka Evelyna Steimarová (74), tu si ale Bolek za ženu nevzal. Z druhého manželství s česko-francouzskou herečkou Chantal Poullainovou má syna Vladimíra Polívku, který je také hercem. Se třetí manželkou Marcelou Černou má syny Jana (16), Františka Antonína (14) a dceru Mariánku (12).

Manéž Bolka Polívky číslo 56: Debata o korektních vtipech



Přečtěte si
terrancero...@...
25. 2. 2020 • 17:21

www.GetMeets.com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

mbmb
25. 2. 2020 • 10:31

Má dluhy vše chátrá a buran že nezůstal v teplákove Ty štěky v tv je aby lidé alespoň něco z toho obr dluhu měla zpět! To se mu to podnikalo , nevadil bratr v USA a lehká protekční škola ,jezdil do Švýcarska atd.Darebak opilec a vul. Valašský král neni okradl stavebníky i společníky A ta Zoufalka co je líná tak čekala na svatbu s duchodcem

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.