Utrpení Bolka Polívky: Vážná nemoc na něm zanechala následky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Utrpení Bolka Polívky: Vážná nemoc na něm zanechala následky!

Bolek Polívka
Bolek Polívka (Mlada fronta)

Bolek Polívka nedávno oslavil 70. narozeniny. Herec je v dobré kondici, věk ho rozhodně nestraší a stále sklízí úspěch. V květnu uvedl svou hru s názvem Klíště, ve které exceluje s Milanem Lasicou (79).  Inspirací pro název hry se mu stala jeho vlastní nemoc, bojoval totiž s boreliózou.

„Před čtyřmi lety jsem prodělal boreliózu a chce se jí tím pomstít!“ svěřil se Polívka v rozhovoru pro Aha! pro ženy. Herec nedávno přiznal, že po prodělané nemoci, kterou se nakazil vinou infikovaného klíštěte, má až do konce života zdravotní problémy.

„To je divná choroba. Už to její roznášení je zvláštní a klíště je protivné. Já jsem dlouho netušil, že ji mám. Přisuzoval jsem problémy, které se objevily, tomu, že chátrám a stárnu,“ řekl Polívka. „Nemohl jsem si kleknout, sundat si tričko, narovnat se, ani zvednou ruku, protože mě bolely klouby.“

Přestože boj s nemocí byl dlouhý, a následky herec dodnes pociťuje, je rád, že  chorobu přemohl. „Trvalo to dlouho. Pořád jsem chodil na nějaké rehabilitace, říkali, že potřebuju cvičit. Vůbec to nepomáhalo! A pak na to teprve přišli. Bylo to hodně nepříjemné a jsem rád, že je to za mnou,“ řekl Polívka v rozhovoru pro Aha! pro ženy.

 Bolek Polívka parodoval Zemana: 



Přečtěte si
AliAlice
16. 8. 2019 • 18:11

Kdepak nemoc,chlast na něm zanechal následky...

waki@...
16. 8. 2019 • 14:05

ⓈpFling.com — skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sеx partnera!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.