Velkolepá oslava 70 Bolka Polívky: Dort za 38 tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Velkolepá oslava 70 Bolka Polívky: Dort za 38 tisíc!

Bolek Polívka
Bolek Polívka (Profimedia.cz)

Tajná komorní VIP párty za zvuku harfy! Tak začal Bolek Polívka šňůru oslav svých sedmdesátin. Ten tam byl bouřlivák z populárního filmu Dědictví aneb Kurvahošigutntág. Na střeše Lucerny se postávalo v hloučcích, lehce se popíjelo víno a tiše hovořilo.

Herec oslaví své sedmdesátiny oficiálně až 31. července, romantický mejdan už má ale za sebou. Přišel každý, kdo v jeho životě něco znamená. Mezi přítomnými byli Jiřina Bohdalová (88), Jiří Bartoška (72) a spousta dalších. Dle Polívkova přání nebyl zadán žádný oficiální program. Všichni korzovali od stolku ke stolku a klábosili, jako by byli na nějaké zahradní slavnosti.

Proudem teklo nejvíce víno a voda. K zobání nechyběl výběr nejlepších sýrů, čerstvého ovoce a nějaká ta uzenina. Aby vše bylo dokonalé, najali si Polívkovi na přípravu a kontrolu celého večera drahou agenturu. Pozornost od oslavence na sebe chvilkami strhával úžasný výhled na Pražský hrad a pomalý západ slunce. Ten nejvíce uchvátil herečku Janu Plodkovou (37). „ Bylo to překrásné,“ rozplývala se herečka na sociálních sítích. Zájem Bolkovi se ale snažili vynahradit třeba Jan Cina (31) s přítelem Petrem Vančurou (34), kteří se s oslavencem a jeho kolegyní Klárou Melíškovou (47) chtěli na památku vyfotit.

Od Zapletala dostal farmu
Jeden z dárků, který Polívkovi udělal opravdu velkou radost, byl od zakladatele Miss Československo Miloše Zapletala (77). Podnikatel mu nechal u Pavla Janoše v Pardubicích z perníku vyrobit obří farmu v hodnotě 38 500 korun českých s nápisem Bývalá a budoucí farma Bolka Polívky. „Já totiž věřím, že ta farma bude jednoho dne zase jeho,“ prohlásil Zapletal s tím, že z perníku tu farmu vyráběli tři neděle, protože chtěl, aby do detailů odpovídala té Bolkově farmě v Olšanech.“

Jedna ze tří
Komorním večírkem Bolek své oslavování rozhodně nekončí. Lucerna byla pouze jednou ze tří oslav jubilea. Ta hlavní se odehraje v den jeho narození 31. července v Brně.

Na to, jak Bolek Polívka parodoval prezidenta Miloše Zemana, se můžete podívat zde: 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.