Herec Jiří Bartoška (70): Zničili mu nový barák! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Herec Jiří Bartoška (70): Zničili mu nový barák!

Osobní dopis od herecké legendy má Barťák ukrytý jako poklad
Osobní dopis od herecké legendy má Barťák ukrytý jako poklad (Foto Aha! – Martin Sekanina, ara)

Vychytávek a moderních prvků tu mělo být hodně. Místo toho stavbaři a designéři hasili jeden průšvih za druhým. Řeč je o novém domě Jiřího Bartošky (70) v Andělské Hoře. Deník Aha! má k dispozici exkluzivní záběry a jeho stavební dokumentaci.

Moderního až extravagantního domu si v malé vesnici u Karlových Varů nelze nevšimnout. Letní sídlo prezidenta mezinárodního filmového festivalu je ale samý problém. Deníku Aha! to řekli lidé, kteří na něm pracovali. „Jedná se o dřevostavbu, kterou stavěla společnost, jež dřevostavby vůbec nedělá.

Uvnitř jsou velké formáty přírodních dřevěných desek, které ale majitelé nechali natřít nabílo. Jenže dřevo pracuje, kroutí se, vše to popraskalo. Muselo se to zatmelit a znovu natřít,“ popisuje první zádrhel jeden z angažovaných stavebních odborníků. Část domu tvoří i kovové přístavby, které pak museli schválně polévat, aby byly co nejvíce rezavé. Dveře a panty jsou v domě reverzní – jsou zapuštěny a z obou stran vypadají stejně, jenže jdou prý otevřít jen o 90 stupňů. „Dům stál i několik milionů, jen terasa je za 400 tisíc. Určitě majitelé nechtěli šetřit, proto je škoda, že se některé stavební prvky tak zbytečně pokazily, i když samozřejmě na každé stavbě bývají problémy,“ domnívá se zdroj deníku Aha!, který chtěl zůstat v anonymitě.

Na video z MFF v Karlových Varech s J. Bartoškou se podívejte zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
blankaflexi
3. 7. 2017 • 19:07

Břitva--naprostý souhlas! Je to hlupák a před národem honí triko ubožák! A co se týká té jeho ,,,stodoly,,nic se neděje ,,nahrabe si,, na další ,,pan president,, ! Je vidět,že mu tento ,,kšeft vynáší,, No hlavně aby si tu stodolu užil-při jeho spotřebě cigaret ???

ellenic
3. 7. 2017 • 18:20

Nevzhledné a nehezké, vypadá to jako novodobá stodola . Přitom je spousta krásných domků k rekreačnímu bydlení, ale asi Jiří Bartoška má tak vysoce nadstandardní příjmy, že ty peníze musel takto protočit. Líbil se mi domek Marka Ebena , také v blízkosti Karlových Varů.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.