Vychytávek a moderních prvků tu mělo být hodně. Místo toho stavbaři a designéři hasili jeden průšvih za druhým. Řeč je o novém domě Jiřího Bartošky (70) v Andělské Hoře. Deník Aha! má k dispozici exkluzivní záběry a jeho stavební dokumentaci.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Břitva--naprostý souhlas! Je to hlupák a před národem honí triko
ubožák! A co se týká té jeho ,,,stodoly,,nic se neděje ,,nahrabe si,,
na další ,,pan president,, ! Je vidět,že mu tento ,,kšeft vynáší,, No hlavně aby si tu stodolu užil-při jeho spotřebě cigaret ???
Nevzhledné a nehezké, vypadá to jako novodobá stodola . Přitom je spousta krásných domků k rekreačnímu bydlení, ale asi Jiří Bartoška má tak vysoce nadstandardní příjmy, že ty peníze musel takto protočit. Líbil se mi domek Marka Ebena , také v blízkosti Karlových Varů.
Proboha co je to za stavbu? To někdo povolil? Vždyť kdejaký Vojta z Horní Dolní má lepší barák. Já chodím kolem dřevostavby a je nádherná. Nové baráky se také dají postavit krásné, ale toto je snad stodola na slámu?
Jejich starosti na naše hlavy.Pan Bartoška mne od jisté doby nezajímá.Když vidím na těch fotkách jak se předvádějí. a ti lidé ,když stojí za zábranou a vzhlíží k nim jako k bohům a oni si hrají na to,že jejich h-o-v-n-o nesmrdí?Nikdy bych se nesnížila k tomu,abych někde stála jako ten žebrák a čekala,až se oni předvedou.U mě je to pakáž,která opovrhuje normálními lidmi.
v plesku neni k varskym ani jedno df , to bude asi tim ze je ve varech reditelka s dcerou a dela ta pro ni casting aby se na ni nikdo nezlobil ...tak kazdej vi ze je tam vetsina co ma hluboko do kapsy ...treba ta s tim vysokym celem co bydli na miami , pry otevrela internetovy kseft ktery super bezi ale nemuze rict oc jde , tak sakra reknu adresu abychom si mozna taky neco koupili , kdyz delala rozhovor tak se moderatorce nedivala do oci ale nekam bokem dolu , to uz muj nebostik fotr mi rikal , kdyz lzes divej se mi do oci....prolhana verbes je ve varech