Vladimír Polívka: Promluvil o brutálním přepadení | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vladimír Polívka: Promluvil o brutálním přepadení

Vladimír Polívka
Vladimír Polívka (Profimedia.cz)

Otřes mozku a poranění žeber utrpěl Vladimír Polívka (31) při svém přepadení v centru Prahy. Přestože k němu došlo 24. června, když se nad ránem vracel z restaurace, syn Bolka Polívky (70) a Chantal Poullainové (63) tvrdí, že alkohol v tom nehrál roli.

„Nebyl jsem – jak se říká – ožralý. Dal jsem si nějaké to pivo, ale rozhodně jsem nebyl ve stavu, že bych nevnímal svět,“ řekl deníku Aha! herec na mejdanu televize Prima. „Ten vliv alkoholu nebyl hlavní činitel, já jsem nespadnul sám od sebe. Já jsem opravdu dostal,“ dušoval se Polívka. „Už jsem šel domů několikrát pod vlivem, a tím to rozhodně nebylo,“ zdůraznil. Reagoval tak na informace, že měl být v silně podnapilém stavu, což striktně odmítá. Na závěr policejního vyšetřování stále čeká a s policií spolupracuje. Z přepadení, při kterém přišel o veškeré doklady, peníze a karty, si odnesl ponaučení.

Vladimír Polívka na premiéře Skleněného pokoje: Hraju líp v angličtině, než v češtině!

Video se připravuje ...

„Musím být pozornější, co se děje přede mnou i za mnou,“ svěřil se Vladimír, který musel kvůli zranění o několik dní odložit svůj nástup do seriálu Slunečná. „Měl jsem otřes mozku. Ale mohlo to dopadnout mnohem hůř,“ dodal herec.

 

Vladimír Polívka promluvil o přepadení: Mohlo to dopadnout hůř...
Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
25. 7. 2020 • 12:49

emanuel máš naprostou pravdu. Měl by s tím chlastem přibrzdit, k ničemu dobrému to nevede.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.