Vladimír Polívka přišel o Slunečnou: Přepadli ho a okradli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vladimír Polívka přišel o Slunečnou: Přepadli ho a okradli!

Vladimír Polívka
Vladimír Polívka (Foto Aha! – Martin Hykl, archiv ČT)

V těchto dnech měl být Vladimír Polívka (30) na place jako nová hvězda seriálu Slunečná. Jenže jen den před natáčením ho neznámí útočníci přepadli a okradli na ulici! Skončil s podezřením na otřes mozku a zlomeninami žeber v nemocnici!

„Ano, je to pravda. Ve středu ráno mě přepadli, okradli mě o peníze a o kartu. Mám velké bolesti, více o tom teď mluvit nebudu,“ řekl deníku Aha! syn Bolka Polívky (70) a Chantal Poullain (63). „Bohužel při útoku ztratil vědomí. Proto ani přesně neví, kolik bylo útočníků,“ potvrdila jeho slova maminka Chantal. Ve čtvrtek měl přitom herec Dejvického divadla poprvé natáčet seriál Slunečná. „Musí se předělat celý natáčecí plán,“ prozradil Aha! zdroj ze zákulisí televize Prima.

Bolek a Vladimír Polívkovi na besedě Reflexu:

Video se připravuje ...

Přepadení už řeší policie. „Incident, který se stal ve středu v ranních hodinách na Petrském náměstí v Praze 1 a při kterém měl být přepaden muž, ročník 1989, prověřují kriminalisté prvního policejního obvodu. V tuto chvíli probíhají ve věci prvotní úkony, proto nelze uvést podrobnosti,“ sdělil Aha! policista Jan Rybanský.

Vladimír Polívka na premiéře Skleněného pokoje: Hraju líp v angličtině, než v češtině!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zadnice
26. 6. 2020 • 14:53

Velmi "bezpečná" země je ČR!

mbmb
26. 6. 2020 • 08:05

Stary Bolek alkoholik ma nasledovnika.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.