Herec Polívka má dvojníka: Poznáte originál? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Herec Polívka má dvojníka: Poznáte originál?

Vladimír Polívka
Vladimír Polívka (Foto Aha! – Martin Hykl, archiv ČT)

Vladimír Polívka (30) má dvojče. Taťka Bolek (70) mu však nenachystal žádné rodinné překvapení. Sourozence mu nadělili v seriálu Specialisté, a k tomu podezřelého z vraždy. Navíc si ho musel zahrát sám.

Dnešní epizoda Specialistů připravila tvůrcům, a především hercům nelehké chvilky. Tedy rozhodně Vladimíru Polívkovi, který v tomto dílu dostal velký prostor – ztvárnil zde totiž rovnou dvojroli.



Nové zkušenosti
„Hraji identická dvojčata,“ upřesňuje Vladimír a přiznává, že šlo o jeho první hereckou zkušenost tohoto druhu. „Chtěl jsem si něco podobného ozkoušet, a i to byl jeden z důvodů, proč jsem na tuto nabídku kývl,“ svěřil se fešák, kterého diváci znají například ze seriálu První republika.

Sám se sebou

Natočit živý dialog sám se sebou je skutečně náročný úkol a bez pomoci dvojníka by to šlo jen těžko. Tvůrci seriálu museli najít někoho, kdo by ho postavou i účesem připomínal. A to se povedlo. Produkce vybrala Jakuba Eliáše, který už Polívku v minulosti dubloval v jiném projektu a pak si ještě spolu zahráli v První republice.

Nikdo tam nebyl

„Všechny repliky si člověk ale musel říkat bez návaznosti druhé postavy. Nebyl tam nikdo, kdo by na člověka reagoval,“ postěžoval si s úsměvem herec. Jak se s tímto nelehkým úkolem vypořádal, se diváci mohou přesvědčit už dnes večer ve 20.20 hod. na TV Nova.

Vladimír Polívka na premiéře Skleněného pokoje: Hraju líp v angličtině, než v češtině!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
truelife89...@...
4. 9. 2019 • 08:12

Ohodnoťte můj mladý sexy zadek, pls - http­://i­.fra­sexe­.com 💋💋💋

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.