Vladimír Polívka (29) z První republiky: Poranil si páteř! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vladimír Polívka (29) z První republiky: Poranil si páteř!

Vladimír Polívka se sádrou na noze a o berlích.
Vladimír Polívka se sádrou na noze a o berlích. (Herminapress.cz)

V seriálu První republika hraje Vladimír Polívka (29) vážně zraněného a nedalo mu to moc práce. Stačilo, aby zavzpomínal na to, co si před časem prožil. 

„Já už jsem jednou měl zranění páteře, měl jsem kompresní odraženinu míšního nervu, dvě hodiny jsem necítil nohy a oni přesně nevěděli, co to může být,“ popsal představitel poručíka Andrle.  „Bylo to opravdu nepříjemný, takže jsem si i kvůli této zkušenosti uměl lépe představit, co asi člověk prožívá,“ svěřil, že vše zúročil při natáčení řetí řady retro seriálu, kde se objevil jako nová postava.


Ale rozhodně tam není jen do počtu. „Nemůžu vám říct, jak to dopadne, ale mohu vás ujistit, že je to přece jenom pořád telenovela, takže když jsem sympatický zamilovaný mladý muž, tak pravděpodobně to nebude tak krutý osud, jak se dosud zdá,“ dodává syn slavných rodičů Bolka Polívky (69) a Chantal Poullain (62).

Bolek a Vladimír Polívkovi na besedě Reflexu:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.