Malý hrdina (6) chránil sestřičku: Vlastním tělem proti agresivnímu psovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Malý hrdina (6) chránil sestřičku: Vlastním tělem proti agresivnímu psovi!

Malý hrdina (6) zachránil život mladší sestřičce
Malý hrdina (6) zachránil život mladší sestřičce (Instagram (@nicolenoelwalker))

Šestiletý Američan Bridger Walker se sice učí teprve psát a nenapočítá ani do stovky, i tak se ale v jeho malém těle skrývá neuvěřitelná kuráž! Riskoval totiž vlastní život, aby zachránil mladší sestřičku před útokem psa!

Není divu, že teď o Bridgerovi z amerického Wyomingu všichni hovoří jako o malém hrdinovi. Když jeho sestru napadlo minulý týden agresivní psisko, neváhal ani minutu a pustil se s ním do boje. A kromě odvahy nechybí klučinovi ani skromnost. „Pokud by měl někdo zemřít, myslel jsem si, že bych to měl být já,“ uvedl statečný hoch. Dojemný příběh sourozenců teď zveřejnila jejich teta Nicole, která na sociální sítě nahrála fotky Bridgera s ošklivě pokousaným obličejem a hlavou. Malý zachránce má na levé tváři asi 90 stehů, ovšem útok psa přežil nejenom on, ale i jeho milovaná sestra. Kvůli četným zraněním sice stále musí doma odpočívat, daří se mu prý ale dobře. „Má skvělou náladu, jeho úžasnou osobností nedokáže nic otřást,“ uvedla pyšná teta. „Rány se mu naštěstí velmi dobře hojí. Už se moc těšíme, až se zase bude moct usmívat na svět,“ dodala.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.