Prachař přistižen: Líbačka s krásnou brunetkou! Ale Agáta to nebyla… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Prachař přistižen: Líbačka s krásnou brunetkou! Ale Agáta to nebyla…

Prachař se objevil ve společnosti opět bez manželky Agáty.
Prachař se objevil ve společnosti opět bez manželky Agáty. (Foto Aha!: M. Hykl, M. Pátek, D. Kundrát, P. Machan, FTV Prima)

Místo, aby žehlil manželskou krizi, vyráží si z kopýtka. Pokud Jakub Prachař (35) poslední týdny vyrazí do společnosti, tak zásadně bez své ženy Agáty (34). Nejinak tomu bylo i na premiéře nové české filmové komedie Přes prsty v pražské Lucerně.

Herec a muzikant přišel v závěsu za Vojtou Dykem (34), omotaný do slávistické šály. Tentokrát se moc dlouho u baru ale nezdržel a dal přednost VIP salonku, kam kromě herců neměl nikdo přístup. Ven ho vylákal akorát příchod moderátora Libor Boučka (38) a jeho novomanželky Gábiny (27), kterým byl nedávno na svatbě.



Kuba se prodral až k nim a vítal se s nimi, jako by je neviděl celé měsíce. Sexy modelce podal nejdřív ruku, vzápětí mu to ale přišlo málo, a tak se k ní přitulil a přímo před Liborem jí spiklenecky líbal na tváře. Modetáror se tím ale nenechal vyvést z míry. „Přišel jsem podpořit celou skupinu kamarádů. Pochopitelně i Jakuba, který má ve filmu zcela zásadní roli. Je úsporný herecky i časově. Jsem rád, že si mě pozvali a že si na mě vzpomněli, taky jsem mohl být doma,“ prohlašoval Bouček.


V tichosti zmizel na fotbal
Po zbytek večera Prachaře ale nikdo neviděl. Hned, jak v sále zhasli a on si odbyl herecké uvedení filmu, odebral se s Dykem ke dveřím a odjel na fotbal do pražského Edenu, kde hrála Slavie o postup do Ligy mistrů. Přímo z tribuny pak točil video, jak v euforii slaví výhru sešívaných.

Sólo Jakuba Prachaře ve Varech: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
6010
31. 8. 2019 • 10:16

No každý podle svého gusta.Ale na to, že má Prachař doma rodinu, tak se chová jako svobodný mládenec.To jak najednou vyrostl, to s ním hodně zamávalo.Není pro Prachaře kam odplivnout.Ale ono to zase pomine hošánku.

illenne
30. 8. 2019 • 16:49

Agáta je Agáta, nepochopím, jak se mohla před lety dostat do finále Miss . proč se objevují v tom pořadu na Primě, který moderuje příslušníci rodiny, k čemu to je. Její rodinu známe dost dobře .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.