Prachařová promluvila o manželské krizi: Dohodli jsme se, že… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Prachařová promluvila o manželské krizi: Dohodli jsme se, že…

Agáta Prachařová a Jakub Prachař.
Agáta Prachařová a Jakub Prachař. (profimedia.cz)

Agáta Prachařová (34) se před pár dny vrátila z dovolené v Izraeli, kam létá za svojí maminkou Veronikou Žilkovou (57). Její cesta poté vedla na finále soutěže krásy Česká Miss, kam vyrazila bez Jakuba Prachaře (35). Přestože to vypadalo, že manželé půjdou od sebe, dle modelčiných slov je mezi nimi vše v pořádku.

Koncem dubna modelka oznámila na sociální síti rozchod s hercem a otcem jejich dcery. Prachař se nadlouho vystěhoval ke kamarádům do Krkonoš, anebo později za prací do Brna. Prachařová pro změnu odletěla za maminkou do Izraele, u které je poslední dobou pomalu víc než doma v Praze.

Podle Blesku modelka před odletem ještě stihla podepsat rozvodové papíry. Nyní je však vše jinak! Prachařová vyrazila na finále České Miss 2019 a byla samý úsměv. „Dlouho jsem nikde nebyla, protože celé léto jsem s dětmi u moře. Mám chůvu zaplacenou do jedenácti hodin, takže na afterparty nepůjdu,“ přiznala Blesku modelka.

Přestože na akci vyrazila bez manžela, prozradila, že je jejich soužití se vrátilo do normálu. „Kuba pracuje, má koncert s Vojtou Dykem. Mezi námi je opět vše jako dřív. Už to neřeším. Co bude, bude, hlavní jsou pro mě děti,“ svěřila se.

"Jsem spokojená, všechno je doma v pořádku. Dohodli jsme se, že se k tomu více nebudeme vyjadřovat," dodala Prachařová dle webu Super.cz. Hodně se také řešilo, proč nedorazila na svatbu blízkého kamaráda Libora Boučka (38).


"Přijde mi to úsměvné, že se to řeší. Nebyla jsem tam, protože jsem byla na dovolené. Včera jsem s Liborem dlouze mluvila, popřála jsem mu. Dnes se po svatbě poprvé uvidíme," dodala.

 

Na video s Agátou Prachařovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
28. 8. 2019 • 01:25

Přijde mi strašlivé, že tato rodina okupuje velvyslanectví v Izraeli.
Prostě příšerné!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.