Agáta po návratu z Izraele: Nemilé »překvapení« od Jakuba! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Agáta po návratu z Izraele: Nemilé »překvapení« od Jakuba!

Agáta Prachařová , Jakub Prachař
Agáta Prachařová , Jakub Prachař (Foto Aha!: M. Hykl, M. Pátek, D. Kundrát, P. Machan, FTV Prima)

Po více jak třech týdnech se vrátila Agáta Prachařová (34) z dovolené v Izraeli.  Návrat domů si ale nejspíš představovala úplně jinak. Sice ji doma přivítal manžel Jakub Prachař (35), veškerou domácnost však nechal na manželce a odjel pryč.

Tři týdny radovánek a odpočinku uplynuly jako voda, a Agáta se musela vydat zpět do Čech. „Poslední večer a zítra se vracím zpátky do Prahy,“ napsala na sociální síti ve středu. Doma ji dle webu expres.cz vítal její manžel Jakub, se kterým již několik týdnů řeší manželské problémy.

Kromě manžela se však Agáta »dočkala« i domácnosti vzhůru nohama. Prachař byl sice v Česku, ale péči o společný příbytek a zahradu nevěnoval nejmenší pozornost. Modelka se tak musela po příletu vrhnout na úklid celého domu, posekat zahradu a vyčistit bazén.

Po vyčerpávajícím gruntování si ale dopřála zasloužený odpočinek, nebo se o něj alespoň pokusila. Svůj relax v bazénu chtěla zvěčnit prostřednictvím fotografie, což vzhledem k tomu, že má dvě malé děti a psa, je více než obtížné.

"Když si chcete udělat hezkou fotku na tý koupací věci… Jak to sakra ty holky dělaj? Možná to není dobrý nápad s dvěma dětma a psem. Ach jo, tak možná za deset let," napsala Agáta k fotografiím, kde se snaží zaujmout sexy pózu na nafukovacím jednorožci.

Agáta Prachařová: Nový pořad se točí v jejich vile!

 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
-bello-
20. 6. 2019 • 00:00

Fakt modelka?!!
Leda Hanychem zaplacená podúrovňová misska , což jsou cca všechny za posledních 15 let Dělat práce na domku co má nemusí.Její matkou vyženěný taťka bere dost a matka , co by
pro pírko ( i reklamu ) přes plot skákla taky . Jistě jí údržbu hradí.

juvpetr
19. 6. 2019 • 20:23

--Najítt nahe zeeny ve vaší oblasti na toto : wedo.love/nahe

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.