Manželství nad propastí: Jakub s údajnou exmilenkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Manželství nad propastí: Jakub s údajnou exmilenkou!

Agáta a Jakub řeší manželkou krizi po svém.
Agáta a Jakub řeší manželkou krizi po svém. (Foto FTV Prima, D. Kolářová, archiv)

Před smutkem z manželské krize odletěla Agáta Prachařová (34) za maminkou Veronikou Žilkovou (57) do Izraele. Zatímco modelka si užívá s dětmi radovánek a lekcí surfování, její manžel Jakub Prachař (35) tráví čas s Dianou Mórovou (49).

Na údajný poměr mezi Prachařem a Mórovou před časem upozornila sama Agáta prostřednictvím SMS, kterou dostala od anonymního zdroje, popisující údajné noční hrátky této dvojice, a následné narážky na jejich vztah.

Zveřejněním této zprávy modelka odstartovala spekulace o konci manželství, které navíc Prachař svým jednáním nevyvrátil, odstěhoval se totiž z jejich luxusní vily. A zatímco Agáta vystavuje své dokonalé křivky na sociální síti, její manžel natáčí osmou řadu soutěže Česko Slovensko má talent, a v porotě nesedí s nikým jiným než právě s Mórovou.

Slovenská moderátorka ho dokonce měla údajně dle Blesku zatáhnout po dobu natáčení do hotelového pokoje. Přestože Prachař zarytě mlčí, Mórová popřela, že by mezi nimi k něčemu došlo, prý si pouze po pracovní stránce velice rozumí.

 Bývalá večírková královna Agáta Prachařová: Už mi to přijde ztráta času

Video se připravuje ...



Přečtěte si
domino22
6. 6. 2019 • 21:01

Báječně se k sobě hodili kačer-Agáta a vybledlý nezáživný Kubula.... a najednou si tohoto vybledlého Kubuly všimla pohlédná, byť starší, dáma...? Tak se nedivme, že káčerovi utekl

David Prachař - jeho otec, to je frajer a krásnej chlap..... ale syn vyblutej, nadutej, důležitej jak pr.de­l...­....­....­....­....­....­....­....­...!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.