Žilková manželství Agáty nezachrání: Slova plná rezignace | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Žilková manželství Agáty nezachrání: Slova plná rezignace

Veroniku Žilkovou přiletěla za dcerou až z Izraele.
Veroniku Žilkovou přiletěla za dcerou až z Izraele. (Foto herminapress.cz )

Kvůli dceři Agáte Prachařové (33), která momentálně prožívá další manželskou krizi s Jakubem Prachařem (35) přiletěla Veronika Žilková (57) až z Izraele, kde žije se svým manželem Martinem Stropnickým (61). Agáty matka již o rozvodu něco ví a nebála se o tom rozepsat i na sociální síti.

Herečka na sociální síti Facebook zveřejnila příspěvek, který napsala před lety. „Starý článek a pořád se hodí… něco jako brusle po starším bráchovi,“ začala s vtipem svůj příspěvek.

Dále však začalo přituhovat. Žilková je rozvedená dvakrát a sama přiznává, že být rozvedený není nic, na co by měl být člověk pyšný. „Jsem rozvedená, dvakrát. Fakt mi to není příjemné psát. Znamená to, že nic nevydržím. Ale protože je nás v Čechách víc rozvedených než těch, co se potkali v patnácti, jsou spolu dodnes a vydrží jim to do smrti, píšu tento sloupek," pokračovala herečka.

„Rozvody se paradoxně začnou rozrůstat i rodiny. Ten starý manžel si časem přivede novou manželku, ta má většinou děti z jiného manželství, spolu chtějí lásku stvrdit společným potomkem. Vy si také někoho najdete, i ten má děti, i vy si pořídíte společné a pravěká jeskyně se začíná pěkně zaplňovat.“

Přestože rozvod většinou neprobíhá podle našich představ, je potřeba celou situaci brát s vtipem, alespoň podle Žilkové. „Berte to s humorem, láskou a tolerancí. Nějakou daň za to, že jsme svá manželství nevydrželi, my rozvedení nést musíme,"dodává herečka.

 Agáta Prachařová: Nový pořad se točí v jejich vile! Koukněte se, kde je Kuba nejšťastnější.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.