Rozvod? Hrozivé dusno u Prachařových. Poslední kapkou bylo ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rozvod? Hrozivé dusno u Prachařových. Poslední kapkou bylo ...

Agáta Prachařová s Jakubem Prachařem
Agáta Prachařová s Jakubem Prachařem (Profimedia)

Bývalá modelka a moderátorka pořadu Máma nad věcí Agáta Prachařová (33) zřejmě neuváženě odryla na sociální síti, že její manželství s Jakubem Prachařem (35) prochází složitou krizí. I když post rychle zase smazala a dušuje se, že to byl vtip a že je mezi ní a jejím mužem vše v naprostém pořádku, podle Blesku to tak prý ale ani zdaleka není.

Velikonoční svátky, kdy bývá celá rodina pohromadě, strávila Agáta překvapivě jen se svými dětmi. Její muž totiž na Zelený čtvrtek sbalil kufr a vyrazil na fotbal do Anglie. „„Na chvilku v ráji. Fotbal, londýnský pub, pivo, kamarádi a super fotbal. Juchů!“ jásal Prachař na Instagramu. Minimálně zavádějící pak také je, že po návratu do rodné vlasti údajně nezamířil za rodinou. „Rozejít se na výročí umí málokdo,“ napsala pak v sobotu večer na svůj profil pod svatební fotku Agáta.

Příspěvek následně odstranila s tvrzením, že šlo o vtip. Jenže v takovém případě by asi nebylo nutné celý post mazat. Navíc to nebyl jediný nepříliš veselý příspěvek, který zveřejnila. „Když se všechno hroutí, vím, že nejsem na světě sama,“ napsala Agáta k fotce svých dětí – Kryšpína (7), kterého má z prvního vztahu s Mirkem Dopitou, a Mii (1,5). Na dotaz Blesku, kde je Jakub, zároveň odpověděla velmi stručně: „Jakub je na horách!“ Podle informací Aha! velikonoční víkend trávil i v třídírně, kde moderoval akci Pražských služeb. 

Rozvod za dveřmi

Podle Blesku se pak k rozpadu vztahu schylovalo už delší dobu. V poslední době byl Jakub na Agátu nepříjemný už i na veřejnosti. Prý ho přestalo bavit, jak si neustále chce něco vynutit, a tak začal stále víc času trávit s kamarády, než aby byl doma,“ svěřil zdroj Blesku. „Jakubova rodina už moc nevěří, že se těm dvěma podaří krizi zažehnat, a nejspíš dojde na rozvod,“ tvrdí člověk blízký Jakubovi.

Co Jakuba definitivně znechutilo, pak mělo být i natáčení Agátina pořadu v jejich rodinné vile, stejně jako to, že si i přes jeho nesouhlas manželka pořídila psa, kterého Prachař odmítal, jelikož na něj nikdo z nich nemá čas.

Agáta promluvila o natáčení pořadu Máma nad věcí v jejich společné vile: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tryskomys
23. 4. 2019 • 18:42

Oba jsou bez dvou za 18,nemají si co vyčítat,jen to,aby ty hádky neodnesli děti,jsou oba sobci,kteří myslí jen na sebe,hrozná generace.

DWEI
23. 4. 2019 • 13:07

Když ustál její nevěry, ustojí i tuto krizi - neměl si ji vůbec brát, Aguš měla vždy blbou pověst a konec konců lhala mu už před svatbou, že letí za kamarádkou a přitom letěla za hokejistou se kterým si určitě nepovídala o hokeji

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.