Agáta už Prachaře odepsala: TOHLE JE DŮKAZ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Agáta už Prachaře odepsala: TOHLE JE DŮKAZ!

Agáta má zřejmě ohledně manželství jasno.
Agáta má zřejmě ohledně manželství jasno. (instagram.com)

O Velikonocích nastala mezi manžely Prachařovými krize. Od té doby prakticky nebyli moc společně vidět, jak to mezi sebou mají, nechtějí říct ani jeden, ani druhý. Agáta Prachařová (34) ale nedávno na sociální síť přidala status, který spíš potvrzuje, že své manželství poslali definitivně „k šípku“.

Říká se, že slepované vztahy už nikdy nevydrží. A Jakub a Agáta jsou toho nejspíš důkazem. Ačkoliv oficiálně pořád trochu „mlží“, na akcích se objevují zásadně jen zvlášť. Navíc se teď Agáta opět srdceryvně rozepsala na sociální síť. „Život není to, co chceš, ale co vydržíš…“ uvedla ke svému snímku. Ověnčila to ještě hashtagy – nová zkušenost, zvládnuto, musím, freedom (volnost). 

Takže to namísto usmíření, na kterém si Agáta na finále České Miss trvala, nahrává spíš tomu, že společná budoucnost těchto dvou se už bude ubírat odlišnými životními cestami. Informaci navíc potvrdil blízký zdroj z okolí páru. „Je to definitivní konec,“ uvedl k manželství Jakuba a Agáty.

Na rozhovor s Agátou Prachařovou, kde promluvila o manželské krizi, se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
truelife89...@...
4. 9. 2019 • 05:34

Ohodnoťte můj mladý sexy zadek, pls - http­://i­.fra­sexe­.com 💋💋💋

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.