Agáta vyřkla rezolutní NE, Jakub má smůlu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Agáta vyřkla rezolutní NE, Jakub má smůlu

Agáta Prachařová
Agáta Prachařová (Foto: D. Kundrát, M. Hykl, M. Pátek, P. Machan)

Přestože v minulosti vymetala večírky, nyní je z Agáty Prachařové (33) dvojnásobná matka a děti pro ni znamenají všechno. Přestože si péči o děti užívá a ještě nedávno prohlašovala, že by se dalšímu dítěti nebránila, karty se obrátily a vše je jinak.

Vzhledem k šestiletému věkovému rozdílu, který mezi sourozenci panuje, by se modelka nebránila co nejdříve potřetí otěhotnět. Takhle ještě před časem mluvila Prachařová o rozšíření rodiny, ale jak se zdá, plány se změnily a modelka se chce věnovat práci.

„V poslední době jsem se věnovala dětem a teď bych si chtěla splnit pracovní sny. Vždycky se snažím vážit si toho, co se zrovna děje, a vytěžit z toho maximum. Nejvíc mě teď naplňuje moderování nového pořadu. Moc si to užívám,“ svěřila se Prachařová v rozhovoru pro Blesk pro ženy.

Prachařová se momentálně soustředí na pořad Máma nad věcí, kde ostatním maminkám předává nejen své rozumy, ale i odborné rady lékařů. Kromě užitečných rad se věnuje také vaření, ke kterému si přizvala svého syna Kryšpína i 94letou babičku.

 

Agáta Prachařová: Nový pořad se točí v jejich vile! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
6010
1. 4. 2019 • 10:55

Není vůbec hezká.Já takto vypadat, tak chodím kanálama a ona pořád vyžaduje nějakou pozornost.

joudajoudovy
1. 4. 2019 • 10:07

mola o ni zajem jiz nemaji, hadry se neprodavaji, bulvat netahne, tak financni ztratu vyrovna 300tis. za rodicovskou + vylety zdarma na naklady danovych poplatniku, kdy ji matinka bude hostit v izraeli.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.