Královna hádek Krainová: Do koho všeho se pustila? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Královna hádek Krainová: Do koho všeho se pustila?

Simona Krainová
Simona Krainová (Pavel Machan, Marek Pátek)

Ve válce je dovoleno úplně všechno. A když jde o nevraživost mezi dvěma krásnými ženami, platí to tuplem. Sexy Simona Krainová (45) si naposledy vjela do vlasů s manželkou Milana Baroše (37) Terezou (32). A není to její první a ani poslední spor. V minulosti nejvíce zbrojila proti Andree Verešové (38) nebo Agátě Prachařové (33). 

Tereza Barošová (32): Celý život nic nedělá...

Čerstvý spor vznikl kvůli fotkám na instagramu, kde se Krainová pochlubila plochým bříškem a svým plánem, jak se dostat zase do formy. Jenře... „Je mi líto skutečných matek, co to tu čtou a srovnávají se s matkou, co se stará jen o svou vizáž a co má chůvu na plný úvazek,“ napsala Tereza, manželka fotbalisty Milana Baroše. A Simona se do ní hned pustila: „Od matky, která celý život nic nedělá, předvádí jenom svoje vysportované tělo v plavkách a sama se o tento luxury life (luxusní život, pozn. red.) nijakým způsobem nepřičinila, mi přijde minimálně zarážející.“

Andrea Verešová (38): Zlatá rovnátka

Obě celá léta tvrdí, že spolu nemají problém. Jakmile ale mají možnost, rády si do sebe rýpnou. Nesnášenlivost vznikla, když si blondýnka drsně rýpla do zlatých rovnátek slovenské krásky, pak si z ní utahovala, že má na festivalu v Karlových Varech 25 kufrů. Verešová si naopak utahovala z jejího věku, když prohlásila: „Simonko, je mi tě strašně líto. Už ti táhne na čtyřicítku, věřím, že je to náročné. Můžeš mi políbit můj krásný zadek. Byla jsi kdysi velmi zlaté děvče a já věřím, že jednou se to zase vrátí a ten mateřský splín tě přejde.“ Před dvěma lety se jejich spory měl urovnat.

Pavlína Němcová (45): Válka o stylistu

Válečnou sekyru kdysi prý vykopaly kvůli stylistovi Filipu Vaňkovi (41), kterého Pavlína zdědila po Simoně. Němcová svého nového módního guru bránila a válka byla na světě. Nevraživost mezi nimi byla údajně tak silná, že když zjistily, že mají mít na pražském Plesu v Opeře společnou lóži, Pavlína se sebrala a ples opustila. Před čtyřmi lety se ale usmířily a na jedné z fotek se dokonce líbaly.

Veronika Kopřivová (27): Nemá soudnost

Pořádnou čočku od Simony schytala i přítelkyně hokejového boha Jaromíra Jágra (46). Opřela se do ní kvůli její fotografii, která se dražila na charitativní akci a Kopřivová při ní úplně pohořela. Snímek se s obtížemi vydražil jen za třicet tisíc korun. „Já ji taky neznám, nesoudím, je mi fuk, ale ta fotka je fakt peklo. Holt někdo nemá cit a vkus... a ona soudnost. Jinak jim s Jardou přeji vše nej!“ ztrapnila ji na sociální síti Krainová.

Agáta Prachařová (33): Přestárlé modelky

Na jméno si nemohou přijít od roku 2008, kdy Simona začala randit s Agátiným ex, hokejistou Jiřím Hudlerem (34). „Jestli na Krainovou žárlím proto, že chodí s Hudlerem? Ne, jen je mi jí líto, protože spolu vypadají jako máma se synem!“ odstartovala kolotoč nenávisti manželka Jakuba Prachaře (35). „Ráda bych vzkázala jedné holce tady, že jí asi brzo nakopu p*del!“ vzkazovala zase Simona. Když se půl roku po druhém porodu objevila Agáta na přehlídkovém mole, Simona jen prohlásila: „Nechci do toho rýpat, ale každý má oči...“

 Simona Krainová: Konečně řekla pravdu o všech svých plastikách! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vigela
13. 2. 2019 • 10:39

Chlubí se plochým bříškem. Když se nemůže pochlubit vzděláním …

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.