Lucie Bílá a Simona Krainová: Co na této fotce nesedí... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Lucie Bílá a Simona Krainová: Co na této fotce nesedí...

Odlišnosti jejích obličejů jsou jasně znát.
Odlišnosti jejích obličejů jsou jasně znát. (Foto Aha! - Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl, Alexandr Malachovský, Instagram.com)

Obě jsou až k nepoznání! Vlna kritiky se snesla na hlavu Lucie Bílé (52) a Simony Krainové (45)! Fanouškům se nelíbí příliš umělé snímky, které společně nafotily pro kampaň jedné kliniky estetické medicíny a plastické chirurgie. Po více než jedné plastice na nich také obě vypadají...

„Vážně máte tohle zapotřebí, dámy?!“ takto zní první komentář pod sdílenou propagační fotografií modelky, která už je už několik let tváří této kliniky. Tentokrát se to však s retuší opravdu přepísklo. Ani jedna z žen na sobě nemá sebemenší náznak stárnutí či vrásku od úsměvu. „Z padesátky více než udržovanou třicítkou,“ píše o zpěvačce její fanynka.



Podvod na ctitele

Obě dvě se o sebe pravidelně starají a jsou přirozeně opravdu krásné, proto jejich ctitele mrzí fotky neodpovídající jejich vzhledu. Pro spousty příznivců je právě toto zklamáním, jelikož to dle jejich názoru kvůli nějaké reklamě nemusí podstupovat.

Deformace nohou
Zásahem do vzhledu obličeje to nekončí! Na dalším snímku došlo také ke zúžení nohou. Zatímco na Lucii nejsou takřka poznat kolena, Simona zase přišla o svá vypracovaná lýtka.

Simona Krainová: Konečně řekla pravdu o všech svých plastikách! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.