Řepkovým kérkám se smějí nejen Češi: Ostuda po celém světě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Řepkovým kérkám se smějí nejen Češi: Ostuda po celém světě

Tomáš svou Kateřinu pořádně překvapil... Kromě nového portrétu ale odhalil i nepovedený citát.
Tomáš svou Kateřinu pořádně překvapil... Kromě nového portrétu ale odhalil i nepovedený citát. (Foto Instagram, Sport – B. Reichová, ara)

Zase si uřízl ostudu. A pořádnou! Kvůli jeho novým tetováním se Tomáši Řepkovi (44) smějí po celém světě!

Jak Aha! včera informovalo, Řepka se na Instagramu pochlubil novou kérkou, což má být portrét jeho partnerky Kateřiny Kristelové (39). „Na kůži mám všechno, co mi patří do života a čeho nelituju,“ vyznal se Tomáš. A ani mu nevadí, že dle fanoušků se údajná »Kristelka« podobá spíš topmodelce Simoně Krainové (45).


Ještě víc však bije do očí druhé tetování, které »Řepa« ukázal – citát na vnitřní straně předloktí. Ten má zřejmě znamenat: „Čím víc na všechno se*eš, tím jsi šťastnější!“ Jenže je otrocky přeložen slovo od slova do angličtiny, takže v tomto jazyce nedává vůbec smysl... A právě toho si všimla i zahraniční média!


„Tomáš Řepka si nechal udělat zřejmě nejhorší tetování všech dob,“ píše třeba britský server Balls. A další zase vypichují, že z kdysi kultovního fotbalisty (Řepka se proslavil svými výpady na anglické rozhodčí, když mezi léty 2001–06 působil v londýnském West Hamu) se postupem času stala jen směšná figurka...

Poslechněte si rozsudek nad Řepkou a Kristelovou: Kateřina dostala tři měsíce!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.