Prachař doma, Agáta na útěku: Zvláštní vzkaz jako vysvětlení?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Prachař doma, Agáta na útěku: Zvláštní vzkaz jako vysvětlení?!

Agáta po příjezdu Jakuba okamžitě zmizela.
Agáta po příjezdu Jakuba okamžitě zmizela. (Foto: Instagram, ara)

Vypadá to, že manželé Jakub (36) a Agáta (34) Prachařovi už pod jednou střechou nevydrží ani minutu. Jen co se její muž vrátil do společného domu, modelka a moderátorka popadla kufr a zmizela.

Agáta Prachařová je v poslední době u maminky v Izraeli pomalu více než v Praze. Také tentokrát zamířila právě tam. Modelka se netají tím, že si tuto zemi zamilovala a cítí se tam šťastná. Tentokrát ovšem vyjela na Blízký východ výjimečně bez dětí.

Otázkou tedy je, jestli se s Jakubem domluvili na „střídavé péči“, a jestli se budou ve vile v pražském Suchdole střídat i nadále. Evidentní je, že ti dva se nejspíš už nesnesou. Agáta si navíc změnila na sociální síti své příjmení na dívčí „Hanychová“.  Pravděpodobně tak s Prachařem, s nímž má dceru Miu, už do budoucna nepočítá.

Její poslední zpráva z Izraele totiž zněla: „Šťastná". Právě to napsala pod svůj snímek na Instagramu. Což herečka Laďka Něrgešová, jež má sama za sebou rozvod o otcem svých dvou dětí, okomoentovala poněkud dvojsmyslně: „Štěstí je otázkou rozhodnutí, nic víc. Nic míň." A Agáta, jak se zdá, si to své štěstí, jak to vypadá, konečně zase vybojovala.

Ještě na jaře o Jakubovi mluvila Agáta v superlativech: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.