Agáta Prachařová a její nový pořad: Z natáčení měla husí kůži! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Agáta Prachařová a její nový pořad: Z natáčení měla husí kůži!

Agáta Prachařová
Agáta Prachařová (Foto Profimedia.cz)

Z mejdanové královny a rebelky máma a rádkyně. Takovou poměnou prošla Agáta Prachařová (33), která dostala nový pořad a kvůli němu nasadila vlastní zdraví.

Máma nad věcí. V tu se díky dětem Kryšpínovi (7) a Mie (1,5) proměnila Agáta a zřejmě to byl důvod, proč získala i nový stejnojmenný pořad. V něm mapuje vše kolem těhotenství a dětí a sama jde s kůží na trh. A to doslova. „Natáčeli jsme na zahradě školy. Sice svítilo sluníčko, ale byla děsná zima. Měla jsem na sobě jen lehké jarní šaty, neměla jsem ani žádný svetr nebo vestu, navíc jsem byla bez punčoch, takže mi byla příšerná zima,“ přiznala.

„Měla jsem husí kůži jako blázen. Docela jsem štábu záviděla ty jejich teplé bundy, šály a čepice,“ dodala moderátorka, která se jako mateřská rádkyně poprvé objeví v neděli ve 12:05 hod. na Prima Love.

Bývalá večírková královna Agáta Prachařová: Už mi to přijde ztráta času

Video se připravuje ...



Přečtěte si
illenne
17. 3. 2019 • 12:41

Tak jsem si ten pořad, na který bylo tolik PR pustila. Nic, co je tajné, vše se dá zjistit na Internetu i zápis dětí do MŠ a co má dítě umět. Už se bojím pustit TV, aby tam zase někdo od nich nebyl . Ještě do toho zatáhla syna, prý tam bude i babička, i její VIP kamarádky. Ta svačinka s velkým množstvím pomazánkového másla, no potěš koště. Přitom na Internetu je spousta receptů na takové rolky . Myslím si, že dnešní maminky si dokáží poradit i bez Agáty, složit kočárek do auta není problém, divila se proč, dává pán korbičku dovnitř. No na střeše ji asi nepoveze. Škoda 30 minut vysílacího času.

ruslfilipp...@...
16. 3. 2019 • 18:29

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.Com

majojo
16. 3. 2019 • 11:37

Když je někdo blbá nána a neumí se obléct přiměřeně k počasí, nota bene, když vidí nabalený štáb nebo se aspoň mrkne z okna, tak ať si nest+ěžuje. Nebo jde jenom o to, aby byla v bulváru?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.