Horor Prachařové pokračuje: Po nevěře vykradený barák! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Horor Prachařové pokračuje: Po nevěře vykradený barák!

Agáta si aktuálně prochází peklem.
Agáta si aktuálně prochází peklem. (čtenář Blesku)

Manželství Agáty Prachařové (33) a Jakuba Prachaře (35) opět prochází krizí a situace je tentokrát natolik vážná, že musela do Čech přiletět maminka Veronika Žilková (57) a bratr Cyril (29). A aby toho nebylo málo, jejich dům na Suchdole byl v pátek vykraden.

„Zloděj rozbil okno, kterým se dostal do domu. Všechny jejich osobní věci byly poházené všude po bytě. Šuplíky byly pootvírané. Agáta hned volala Jakubovi, aby přijel domů. On sice slíbil, že se vrátí, ale nepřijel. Přespal u kamaráda a odjel na hory,“ svěřil se webu Express jeden z Prachařových kamarádů.

„Myslí si, že je strašný frajer, ale nechal ve štychu svou rodinu. Manželku a děti ve vykradeném domě. Místo toho se jel ožrat na hory,“ pokračoval dále zdroj, který s jednáním Jakuba očividně nesouhlasí.

Zatímco se musela Agáta postarat o rodinu a měla plné ruce práce, její manžel jí z hor poslal video, kde paroduje, jak vaří svíčkovou. Na tom by samozřejmě nebylo nic špatného, kdyby jeho žena neměla pořad právě o vaření.

„Půlnoční svíčková. Chmury, trable, starosti nechal jsem ve městě. Bouda Helena. Přihlíželi Vondrka, Vondrková, Tom, Jerry a Tereza Žehová. A kamarádi táborových ohňů a taky bych chtěl pozdravit Vlčáky u Vlka,“ napsal podle Expresu Prachař a přidal tajemný vzkaz, že dva plus tři je pět.

 


 Agáta Prachařová: Nový pořad se točí v jejich vile! Koukněte se, kde je Kuba nejšťastnější

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tmspetrs
25. 4. 2019 • 17:56

--Najděteee nahe zeny ve vašem městě zde : til.pw/nahe

jasnovidec01
25. 4. 2019 • 10:05

Vždyť to Jakub psal,nechtěl, aby mu televize lezla do baráku a chtěl chránit soukromí,ale ona se potřebovala zviditelnit,tak se zviditelnila a zloděj se chtěl napakovat ,tak co se teď děvenka diví ,divizna jedna

Helic
25. 4. 2019 • 06:37

Jakube, tak Tě napadlo si vzít takovou krůtu!Pryč od ní.

majojo
24. 4. 2019 • 18:49

ťyřicetiletá bréca má dost rozumu na to, aby se kuhrvila jak jí libo, učila lidi vařit, což sama neumí, trousila moudra, kam se podívá - a k manželské krizi musí volat maminku? Čeho asi tak dosáhne? Žilková to ukecá, aby dekorum zůstalo zachováno, ale ruku na srdce, Aguš, je to stejně v pr-deli. Prachaře už zpátky nenamotáš.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.