Prachař opustil Agátu i děti: Žilková zasahuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Prachař opustil Agátu i děti: Žilková zasahuje!

Za opuštěnou Agátou přijela maminka Veronika.
Za opuštěnou Agátou přijela maminka Veronika. (Foto ara)

Další krize v jejich vztahu je tu! Jakub Prachař (35) prý doslova utekl od manželky a od dětí a několik dní rodinu nekontaktoval. Situace je natolik vážná, že za zoufalou Agátou (33) dorazila maminka Veronika Žilková (57) a bratr Cyril (29).

Co takzvaně přelítlo přes nos slavnému herci a moderátorovi, že se nehlásí vlastní manželce? Co se opět děje mezi Agátou a Jakubem? „Jakub odjel minulý týden s kamarády do Londýna na fotbal a od té chvíle s manželkou absolutně nekomunikuje. Je mu docela jedno, co se doma děje. Nezajímají ho ani Kryšpín, ani jeho dcera Mia… Jakub je na Agátu strašně naštvaný a nikdo pořádně neví proč. Už to trvá nějakou dobu. Podle všeho tam nebyl konkrétní důvod, proč od ní odešel. Nejspíš měl tak nějak všeho dost,“ pověděl Blesku Prachařův kamarád.

Smutné výročí

„Rozejít se na výročí umí málokdo,“ napsala Prachařová ke svatební fotce, kterou umístila na sociální síti. Pod snímkem se hned začaly hromadit zvídané komentáře a tak Agáta snímek smazala s tím, že šlo jen o žert. Vše však nasvědčuje tomu, že mezi slavným párem je pořádné dusno a za bývalou modelkou musela přijet i maminka Veronika Žilková až z Izraele, aby jí byla oporou. „Nezlobte se, nebudu se k ničemu vyjadřovat. Zavolejte si Kubovi. Já tu mám na starosti dvě děti a musím fungovat jako máma,“ řekla Blesku rebelka.

Osočen z nevěry

Poté, co Prachařová zveřejnila svatební fotku s nemilým komentářem, jí prý začaly chodit zprávy s nejrůznějšími obviněními. Nejhorší však bylo narčení z nevěry. Její manžel měl prý pletky s Dianou Mórovou (49), se kterou porotcoval v soutěži Česko Slovensko má talent.

Prachařova údajná nevěra. Agáty rodina v pohotovosti! A Heidi porušuje zákazy zesnulého muže

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
26. 4. 2019 • 23:22

...." Musí fungovat jako máma... " Všechny tyhle se snad zbláznily.Najednou musí zejména fungovat jako mámy.Bože, to je snad normální, když mají děti, to nemusí zdůrazňovat. ní.Nenormální je, že si hraje na paní " cnost " ' (a je trapná !) Nevím, jak může chlap být s tak prostinkou a sprostou nánou.

Helic
25. 4. 2019 • 06:38

Taky jsem měla doma krizi, ale volat k tomu mámu? Ubohé.

oldedek
24. 4. 2019 • 12:00

Takovej ale takovej trpělivej člověk ten Jakub Prachař divím se, že ho ještě třeba nepřejel parní válec

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.