Nástupkyně Agáty: Její minulost nevěstí nic dobrého | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nástupkyně Agáty: Její minulost nevěstí nic dobrého

Agáta prý kariérně nemůže modelce vůbec konkurovat.
Agáta prý kariérně nemůže modelce vůbec konkurovat. (Foto Aha! - Martin Hykl, ara)

Jako modelce se Denise Dvořákové (28), která je dle některých zdrojů novou partnerkou Jakuba Prachaře (36), daří skvěle. V lásce měla ovšem podle Blesku zatím dost smůlu.

S druhou českou vicemiss ČR z roku 2005 Agátou Prachařovou se tato kráska podle Blesku nedá vůbec srovnávat. V roce 2006 totiž, jako teprve druhá Češka, vyhrála světové finále prestižní soutěže Elite Model Look. Z toho důvodu se stala i jednou z titulních tváří ikonické módní bible Vogue. Chodila přehlídky a fotila kampaně pro prestižní světové módní značky.

Bohužel je ale v jejím případě profesní úspěch vykoupený smůlou v lásce. Letos se jí podle Blesku po třech letech rozpadlo manželství s bývalým slovenským fotbalistou Martinem Hromkovičem (36). Toho jí přebrala švýcarská tenistka Belinda Benčičová (22). „Ano, rozvedli jsme se. Je to pár měsíců,“ přiznala na jaře topmodelka pro primácký Top Star. Tehdy ale tvrdila, že se v jejím životě nikdo nový zatím neobjevil. „Není, to by bylo ještě asi moc brzy,“ zněla tehdy její odpověď na to, jestli už je v její blízkosti nový muž. Co ale platí na jaře, na podzim už může být úplně jinak. Třeba se tedy Denise konečně zadařilo…



Přečtěte si
-bello-
19. 10. 2019 • 11:58

zwil
porota Miss je prodejná a táta Hanych má styky.Žilková je nátlaková ženská, ta zapracovala taky.SMS jen frčely. ( je to stejné, jako bylo se Slavíky např. u Vondráčkové Lucie) Hanychová Agáta s křivýma nohama a tělem polokluka bodovat jinak, než přes příbuzné nemohla.A to ještě měla zakázáno mluvit ( kecám, i ta koncentrace blbosti porotě nevadila )

libormer
19. 10. 2019 • 09:44

Agáta se za posledních osm let fakt změnila k nepoznání. Je hnusná.

DWEI
19. 10. 2019 • 09:28

Nástupkyně Agáty..... její minulost nevěstí nic dobrého..... no nezlobte se, ale asi nějak nechápu. To spíš vztah a svatba s Agátou nevěstila nic dobrého!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.