Prachařová na dně? Neuvěříte, co teď dělá pro chlapa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Prachařová na dně? Neuvěříte, co teď dělá pro chlapa!

Agáta si z Izraele přivezla kamarádku
Agáta si z Izraele přivezla kamarádku (instagram.com)

Její manželství s Jakubem Prachařem (36) je pravděpodobně uzavřenou kapitolou. Modelka a moderátorka ale už zlomeně nepůsobí. Nejspíš je to i díky jejím častým cestám do Izraele za maminkou a opáleným surfařem.

Ten za ní ostatně neváhal přicestovat i do Prahy a přenocovat v jejím domě. Přesto si Agáta zarputile stojí za tím, že je to jen kamarád. I když se zpočátku mohlo zdát, že jde z její strany jen o rafinovanou manipulaci, jak vyprovokovat manžela k nějaké akci, nejspíš to přece jen nebude jen tak nevinné, jak modelka tvrdí. Z jejího instagramového účtu totiž vyplynulo, že se kvůli neznámému svalovci dokonce „šprtá“ anglická slovíčka. „Já se tu angličtinu nakonec naučím!“ napsala totiž podle webu Šíp na sociální síť.

Jestli jim ale okouzlení s tajemným cizincem vydrží, není vůbec jasné. Agáta je dost limitovaná vzdáleností, Kryšpín chodí v Česku do školy, modelka tu má pracovní závazky. I kdyby to ale nebyl surfař, jedno je jisté. Angličtina se jí prostě hodit bude! S ním, či bez něj.

Agáta Prachařová odpověděla na to, jak se vyvíjí krize s Jakubem. Její reakci můžete vidět zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
3. 11. 2019 • 15:28

Nebýt Hanycha a podplacené poroty Miss, je to obyčejná blbka se základním vzděláním, která prodává čepice a sukně.Její matka je šílená a Stropnický je echt vůl, když vyměnil svou chytrou ženskou a děti za tuhle svoloč dětí mix různých otců a jednou uřvanou kravku.Sorry, slušněji se to říct opravdu nedá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.