Jakub Prachař bez servítek: Tohle si Agáta za rámeček nedá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Jakub Prachař bez servítek: Tohle si Agáta za rámeček nedá!

Agáta se ve špulení rtu vyžívá.
Agáta se ve špulení rtu vyžívá. (Foto: Archiv Blesku, Jan Tůma)

Přestože se Jakub Prachař (36) oficiálně ke vztahu s topmodelkou Denisou Dvořákovou nevyjádřil, Agáta Prachařová (34) se novou láskou pochlubila na sociální síti. Modelka se snaží všemi možnými způsoby dokázat, že je již šťastná po boku jiného partnera a její manžel rozhodně nezůstává pozadu, rýpnul si do ní v televizi!

Prachař již několik měsíců chodí s Dvořákovou, přesto se na sociální síti nepochlubil žádnou společnou fotkou, což se nedá říct o jeho manželce, která pár týdnů zpět potvrdila vztah s realitním makléřem Zdeňkem Turkem a rovnou se na svém Instagramu pochlubila zamilovaným snímkem.

Modelka si také změnila své příjmení z Prachařové zpátky na Hanychovou a nyní si nechala na ruce přetetovat i písmeno K, které si na důkaz lásky nechala před časem vytetovat na prst. Šťastné období však dle svých slov prožívá i Prachař.

Když mu Libor Bouček (39) v pořadu Máme rádi Česko položil otázku, co je to duck face, pohotově zareagoval: „Já už s ním naštěstí nejsem delší dobu ve styku,“ prohlásil. A bylo jasné, na koho naráží. Snímky s našpulenými rty je proslulá právě Agáta.

Jak bude Jakub Prachař trávit Vánoce? Ironický vzkaz Agátě!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hejhej
12. 1. 2020 • 09:47

Oni dva se k sobě vůbec nehodili, ale byla a je to jejich věc. Agáta by už měla přestat při focení špulení rtů, vypadá jak kačer.

Dianthos
11. 1. 2020 • 21:37

Prachař s ní má dítě, ale pokud si nevzpomínáte, dlouho nevěděl, zda skutečně bude jeho. Neměl s divokou a nespoutanou Agátou snadný život. Takže nějaký žertík, při kterém jí neuráží, je naprosto v pohodě ;-).

mord
11. 1. 2020 • 20:29

Prachař je lidský hnůj. Vždyť s ní má dite

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.