Agáta jen září: Vrátila se ke svému ex?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Agáta jen září: Vrátila se ke svému ex?!

Agáta Prachařová
Agáta Prachařová (instagram)

S manželem je na válečné stezce a nemůže mu pomalu přijít na jméno, s jinými muži je na tom mnohem lépe. Ačkoliv se Agáta Prachařová (34) nedávno rozešla s novým partnerem, vypadá velmi spokojeně. Na jedné z jejích posledních fotografií září štěstím vedle Mirka Dopity (35), se kterým má syna Kryšpína. Nečekaný comeback?

Velký návrat k bývalé lásce? Rebelka Agáta Prachařová ukázala veřejnosti, že jí milostné vztahy s muži moc nejdou, zato kamarádství zvládá bez problému. S bývalým partnerem Mirkem Dopitou, který je otcem jejího syna Kryšpína, vychází takzvaně na jedničku a nedávno s ním vyrazila i na oběd. A tím to prý nekončí…

„Když už vám to v životě nevyjde, je strašně důležité, abyste zůstali přátelé… občas je to těžké, ale s Mírou nám to vyšlo na 100 %, takže tady jedna z oběda a bez dětí… Chodíme spolu trénovat box, Kryšpína si pravidelně bere a skvěle spolu vycházíme,“ napsala na sociální síti Prachařová, která se po rozvodu pravděpodobně vrátí k příjmení Hanychová.

Agáta Prachařová: O Vánocích miluji mužskou věrnost a nesnáším prstové ponožky od mámy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jeromepatt...@...
1. 3. 2020 • 09:59

www.GetMeets.com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

klara23_
28. 2. 2020 • 13:41

Proboha dejte uz s touhle nickou, pokoj. Jeji jediny vysvedcení je že je dcera druhorady hystericky herecky co ted oblazuje neuspěšnýho politika ANO. Tento vysloužilej kačer drze se kdysi honosící titulem modelka je stejně významnej jako je její ex -Trautenberg junior významnej herec nebo Stropnickýho syn -zámecký bukanýr významnej politik.....všem nechybí hypertrofovaný ego, ale kdyby nebyli, v jejich oborech ani ve svete by se vubec nic nestalo, možna jen v AHA by museli hledat skutečný témata.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.