Drsná minulost Agátina fešáka: Rozvod se slavnou zpěvačkou a… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Drsná minulost Agátina fešáka: Rozvod se slavnou zpěvačkou a…

Agáta Prachařová
Agáta Prachařová (Jan Tůma)

Agáta Prachařová (34) se sice stále ještě rozvádí s manželem Jakubem Prachařem (36), už nějakou dobu však není sama. Její poslední objev se k rebelce velmi hodí, není totiž žádný svatoušek!

Během rozvodu s Jakubem Prachařem už nějaké ty fešáky Agáta vystřídala, nyní to však vypadá, že našla novou lásku. Prachařová se seznámila s partnerem Markem Niessnerem během natáčení pro Mall.tv, kde Marek pracuje jako kameraman a střihač.

Nový Agátin přítel má z předchozích vztahů dva syny – Nicolase a Tima, a dokonce má za sebou už dva rozvody. Syna Nicolase mu porodila známá gospelová zpěvačka Leona Gyöngyösiová (34). Jak vychází se svojí známou ex? „Manželství mi nevyšlo, ale všechno je teď už úplně v pohodě. Řekneme si ahoj, tím to začíná a končí. Máme rozšířenou péči (soudně upravený styk s dítětem - pozn.red.), ale vždycky se domluvíme,“ prozradila podle Blesku Leona. Agáta má tak podobný styl života jako Marek.

Agáta Prachařová v šoku: Na seznamce jsem našla, koho jsem neměla

Video se připravuje ...



Přečtěte si
libormer
9. 4. 2020 • 04:29

4 děti = 3 tatínkové + 3 maminky

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.