Studená sprcha pro Prachaře: Agáty srdceryvné vyznání o nové lásce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Studená sprcha pro Prachaře: Agáty srdceryvné vyznání o nové lásce!

Agáta Prachařová a Jakub Prachař mají jiné partnery.
Agáta Prachařová a Jakub Prachař mají jiné partnery. (Foto Aha! - Martin Hykl, Instagram.com, profimedia.cz)

Jakub Prachař (36) již několik měsíců chodí s Denisou Dvořákovou (28), jeho manželka Agáta (34) zatím o žádném vztahu nemluvila. Teď to ale vypadá, že i na ni se usmálo štěstí. Misska na sociální síti potvrdila vztah s realitním makléřem Zdeňkem Turkem (36) a pěje na svého nového partnera samé ódy.

Modelka nedávno zveřejnila krátké video, na kterém ji drží za stehno během jízdy neznámý muž. Rázem se začalo spekulovat, o koho jde. Netrvalo však dlouho a Prachařová identitu svého partnera odhalila. Na sociální síti potvrdila vztah s realitním makléřem Zdeňkem Turkem.

„Ano, je to můj nový kluk. Je velmi hodný a hlavně normální, na nic si nehraje. Nikoho jsem nechtěla, ale neumím být sama a devět měsíců samoty mi už přišlo moc. Pomalu zase začínám žít a užívat si,“ řekla Blesku modelka.

Dvojice se seznámila prostřednictvím seznamovací aplikace, a jak se zdá, nejde jen o nějaký románek. Po Novém roce dokonce plánují první společnou dovolenou v zahraničí. „Po Novém roce někam odletíme, ale nechci nic zakřiknout,“ svěřila se Prachařová Blesku.

Agáta Prachařová v šoku: Na seznamce jsem našla, koho jsem neměla.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pabosev345@...
17. 12. 2019 • 15:58

Mo︆oXi.︆n︆et — skvělé sezn𝚊mka prо dospělé, ktеří chtějí nаjít s𝚎хuálníhо p𝚊rtn𝚎rа

libormer
15. 12. 2019 • 19:48

Co bude bezdětný mladík dělat se stárnoucí, všemi možnými chlapy olezlou excelebritou se dvěma dětmi a dvěma jejich tatínky. Zřejmě pro něj PR vztah, aby měl při nabízení nemovitostí o čem povídat a byl zajímavější pro okolí.

tulip
15. 12. 2019 • 14:43

A to nečekala ani až bude po žních....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.