Nejhorší období Prachařové: Bolestivá zrada z nečekané strany! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nejhorší období Prachařové: Bolestivá zrada z nečekané strany!

Agáta Prachařová
Agáta Prachařová (herminapress.cz)

O krizi v manželství nechtěla dlouho Agáta Prachařová (34) vůbec mluvit. Jenže se nakonec provalilo, že zatímco si modelka dělala stále ještě naděje, že se její muž Jakub Prachař zpět k rodině vrátí, on už v té době vesele randil s jinou. Ruku v ruce s tím prožila Agáta ještě jeden šok.

Nejenže byla dcera Veroniky Žilkové drsně a nečekaně konfrontovaná s tím, že má její manžel náhradu, navíc velkou krásku, topmodelku Denisu Dvořákovou. Ale zároveň se musela popasovat s faktem, že tím ztrácí také svoje blízké kamarády.

Prachař totiž vyvedl novou lásku na společnou večeři s manželi Boučkovými. Jenže místo, které nyní vyplňovala Dvořáková, dříve patřilo Agátě. Zjištění, že právě Libor Bouček s manželkou Gábinou nový Prachařův výběr akceptují, muselo Agátu velmi zabolet, jak píše Sedmička.

Agáta s Jakubem totiž v době, kdy jim manželství ještě fungovalo, trávili s Boučkovými hodně času. Jezdili na společné zahraniční dovolené, výlety, zvali se na večeře, chodili do společnosti. V tomhle ohledu teď Agáta pěkně ostrouhala. A Boučkovým podle Sedmičky zazlívá, jak lehce přijali novou Jakubovu partnerku mezi sebe.

Moderátor Libor Bouček se ale proti takovým spekulacím jednoznačně ohradil: „Do našeho vztahu nevstoupila a nikdy nevstoupí žádná žena. Náš vztah s Jakubem byl vždycky křišťálově čistý,“ uvedl  pro Top Star.

Rozvádějící se Agáta přišla nejen o manžela, přátele, ale navíc nemá ani práci. Na rozhovor se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
skp705
2. 11. 2019 • 18:39

chudakovi pani Pracharove ta huba uz na toho "kacera" zustala. je na kazde fotce. Opravdu hrozna "bitchy resting face"

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.