Dana Batulková: Kam protlačila dceru Marianu?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Dana Batulková: Kam protlačila dceru Marianu?!

Dana Batulková s dcerou Marianou
Dana Batulková s dcerou Marianou (Mária Rušinová)

U dětí známých osobností se vždy řeší pojem »protekce«. Ačkoliv se najde několik příkladů, kdy si děti slavných vybojovaly své místo na výsluní bez pomoci, u většiny je to tak, že slavní rodiče své miláčky protlačí, kam jen to jde. Podle časopisu Sedmička protekční děťátko má i Dana Batulková.

Kdo byla ta blonďatá dívka, která provázela zákulisím StarDance? No přeci dcera Dany Batulkové (60) a Davida Prachaře (59) Mariana (24)! Známá herečka vyhrála taneční soutěž v roce 2008 a tanečního parťáka jí kdysi dělal Jan Onder, se kterým se i spřátelila. Jejich dobrý vztah dle informací využila Batulková k tomu, aby se do StarDance dostala i její dcera Mariana, která se snažila prosadit v showbyznysu zpěvem i hraním.

Zatím se ale vytoužená sláva nedostavila a tak se díky mamince a Onderovi dostala alespoň do prestižní show, kde diváky provázela pořadem ze zákulisí. Třeba tato protekce Marianě otevře dveře moderátorského pole a na zpěv nebo herectví si už ani nevzpomene. Nutno podotknout, že si Mariana dobře vede na sociálních sítích, které mění současnou scénu.

 Dana Batulková: Celý život jsem blondýna, ale nikdy jsem toho nevyužila! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.