Sestra Prachaře bojuje s depresí? Hodně divná slova | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Sestra Prachaře bojuje s depresí? Hodně divná slova

Mariana Prachařová
Mariana Prachařová (Hair studio Honza Kořínek, Misha/hair studio)

I slavné celebrity a lidé, kteří bodují na internetu, zažívají nelehké období. Slabé chvilky má podle jednoho z posledních příspěvků na sociální síti i sestra Jakuba Prachaře Mariana Prachařová. Co se děje?

Mariana Prachařová se po natáčení seriálu a nahrávání hudby začala věnovat především sociálním sítím a s kamarádkou rozjela i celkem úspěšný podcast zvaný Sarkastický kafe. Ačkoliv to na jejím Instagramu podle fotek může vypadat, že je její život bez mráčků, i ona někdy prožívá neveselé chvilky.

„Mám teď víc než kdy jindy potřebu od všeho vypadnout. Teď na to ale bohužel není úplně kdy, tak si aspoň brouzdám fotkama a vzpomínkama a doufám, že se tam zas brzo dostanu načerpat energii!“ napsala Mariana Prachařové k fotografii, na které fanouškům ukázala úžasný výhled na New York. Někdy je volba odjet do cizího města tím nejlepším lékem na špatné období. Snad Prachařová nějaký ten výlet co nejdřív podnikne a nebude smutnit na internetu.

Mariana Prachařová o veřejném rozvodu bratra Kuby: O ničem nevím!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hadaja
2. 2. 2020 • 22:37

Jeji tatík byl u Šípa a tak trochu mi připadlo, že trochu zpochybnil její herecké nadání, možná, kdyby šla makat by na deprese zapomnéla.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.