Agáta terčem drsné kritiky: Může za to Prachař?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Agáta terčem drsné kritiky: Může za to Prachař?!

Agáta to schytala za Prachaře.
Agáta to schytala za Prachaře. (Foto: Archiv Blesku, Jan Tůma)

Pokud jde o úpravu styku s dcerkou Miou (2), pak se asi shodnou. Ale jinak je dusno mezi Agátou Prachařovou (35) a jejím už skoro bývalým manželem Jakubem (36) více než patrné. Někdy k němu přispívají i ostré komentáře „mravokárců“ na sociálních sítích.

„Nepozastavila jste se nad tím, že je Kuba buzerantský typ, co si neváží toho, co má?“ napsala Zuzana Tyrpáková Agátě na profil. A dvojnásobná maminka se tomu pořádně od srdce zasmála, tedy alespoň podle její reakce zobrazené pouze emotikony, uvádí k jedné takové přestřelce web Expres.cz.

Video se připravuje ...

Jenže to byla voda na mlýn pro ty, kteří mají zaručený patent na pravdu. I když se Agáta slovem vlastně nevyjádřila, přesto to za svoji reakci schytala. „Trošku trapný komentář, Agáto. Pokud vám nevadí, že se o otci vaší dcery někdo takto vyjadřuje, tak jste klesla,“ pustila se do ní jedna z jejích followerek, která se hned dočkala dalších reakcí. Jenže Agáta je nad věcí. Ví totiž, že jí podobné potyčky přinášejí jen peníze od sponzorů za vyšší aktivitu na sociální síti.

Agáta Prachařová má v kráse nástupkyni: Kordule (14) se hrnou žhavé nabídky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.