Tohle myslí Hanychová vážně? Chudáci děti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tohle myslí Hanychová vážně? Chudáci děti!

Hanychová je zase sama.
Hanychová je zase sama. (Foto Instagram)

Bývalá modelka Agáta Hanychová opět nezabodovala. Exmanželce Jakuba Prachaře nevyšel další vztah a nyní se nabízí otázka, co je s dcerou Veroniky Žilkové špatně.

Agáta Hanychová je zase sama. Po rozchodu s manželem Jakubem Prachařem vystřídala už pěkný zástup mužů. Kromě toho, že s novými amanty Agáta randila a jezdila na dovolené, zvala je i do svého domu, kde žije se svými dětmi. Především malé Miušce tak musela pořádně zamotat hlavu, když se s náhradními tatínky roztrhl pytel. Z toho, jak Hanychová střídá jednoho partnera za druhým, si dokonce dělá legraci i její EX Prachař. Ten si na adresu Agáty neodpustil v show Máme rádi Česko hned několik vtípků a narážek.

Okolnosti smrti Kellnera: Český sportovec přežil! A Hanychová se zase rozešla!

Video se připravuje ...

Po dalším nevydařeném vztahu by se tak měla dcera Veroniky Žilkové zamyslet nad tím, co dělá špatně. Může za to její chování? Nebo ještě nenašla partnera, který by se dokázal rovnat s Prachařem, kterého pravděpodobně milovala ze všech chlapů nejvíc?

V poslední době šokovala ještě tím, že by měla randit s bývalým drogovým dealerem. To však vehementně popírá.

Agáta Hanychová na focení titulky pro Dietu: Co o sobě prozradila?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
st.rec
17. 4. 2021 • 17:03

Ubohá 3,14ča,ještě na ni snad uděláme národní sbírku aby nějak nestrádala.PS:Máme jednoho skoro nepotřebného robertka,kam ho máme poslat?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.