Petra Špalková ze seriálu Stíny v mlze: Třikrát přišla o dítě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Petra Špalková ze seriálu Stíny v mlze: Třikrát přišla o dítě

Petra Špalková
Petra Špalková (Profimedia)

Ne každý rozvod probíhá hladce. Petra Špalková (47) alias vyšetřovatelka Magda Malá z nedávno vysílaného seriálu ČT Stíny v mlze si během prvního manželství prožila momenty hrůzy. Prvního manžela, divadelního režiséra Štěpána Chaloupku (50), označila za manipulátora, který ji dohnal až k psychiatrovi!

Rozvodové tahanice nesla herečka těžce, způsobily jí obrovské psychické problémy. „Můj první muž mi naznačoval, že naše manželství není funkční kvůli mně. Že já do něj nosím a vytvářím problémy,“ promluvila po letech Špalková.

Pocit viny

„Nerozluštila jsem tenkrát, že je to typický postup manipulátora, navíc byl velmi přesvědčivý, takže ve mně dokázal vzbudit patřičný pocit viny. Přesvědčil mě, že všechny chyby našeho manželství padají na mou mističku vah,“ svěřila se herečka ve velmi otevřené zpovědi. „Rozhodla jsem se tedy něco s tím dělat a hledala odborníka, aby to se mnou rozebral. Docházela jsem pak k němu pravidelně tři čtvrtě roku,“ prozradila Špalková v knize Královna děsu aneb Panická porucha z pera psychiatra Radkina Honzáka (83). Měla být i jednou z kmoter jeho nejnovější publikace Deprese není depka, ale z pracovních důvodů se omluvia.

Agáta otevřeně o penězích: Kvůli Prachařovi »vyždímala« účet! A nedostává ani alimenty

Video se připravuje ...

Očistný rituál

Právě narušená psychika a neustálý stres ji třikrát v těhotenství připravily o miminko, došlo k tzv. zamlklému těhotenství, kdy plod v raném stadiu vývoje odumře, na rozdíl od samovolného potratu ale není vyloučen z těla. Petra se pomalu vzdávala myšlenky, že se vůbec někdy stane matkou. Trojnásobná držitelka Českého lva se přestala o potomka snažit a přemýšlela o adopci. Nakonec podlehla i paranormálním praktikám a absolvovala očistný rituál u šamana.

Princezna Řachanda Denisa Pfauserová: Za rozvod nemůže pandemie!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.