Stíny v mlze II se konečně dostanou na obrazovku: Proč odložili start? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Stíny v mlze II se konečně dostanou na obrazovku: Proč odložili start?

Seriál nás opět přivádí do Ostravy.
Seriál nás opět přivádí do Ostravy. (Česká televize / Lukáš Oujeský)

Druhá série úspěšného krimi seriálu Stíny v mlze se měla na obrazovkách objevit už začátkem roku. Jenže Česká televize ji dala na tři měsíce k ledu. Dvojice vyšetřovatelů v podání Petry Špalkové (49) a Jiřího Vyorálka (49) se tak pustí do vyšetřování nových případů z Ostravska až dnes večer!

Dostali odklad, protože se v jednom díle se střílí na základní škole a tvůrcům přišlo nevhodné dát toto téma na obrazovku bezprostředně po prosincovém masakru na Filosofické fakultě v Praze.

Po třech měsících

„Děkuji všem divákům, kteří se těšili na původně ohlášenou lednovou premiéru druhé řady Stínů v mlze a měli pochopení pro odložení jejího startu,“ říká programový ředitel ČT Milan Fridrich. „Celou naší zemí koncem loňska otřásla brutální vražda otce a jeho novorozené dcerky v Klánovickém lese a stejně nepochopitelný masakr na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy,“ zdůvodňuje Fridrich, proč ČT posunula pokračování seriálu o tři měsíce. „Míra empatie, kterou většina veřejnosti při oznámení tohoto rozhodnutí projevila, byla mimořádná,“ dodává programový ředitel.

Seroš X: Konstelace

Video se připravuje ...

Vražda v kupé

Hned v prvním díle s názvem Královna majálesu je krásná studentka zastřelena v kupé vlaku. Nenajde se ale žádné její zavazadlo. Souvisí vražda s blogem, kam psala kompromitující info o VIP hostech večírků, kde pracovala jako hosteska? Odpověď na tuto otázku se dozvíte už dnes večer od 20.10 hod. na ČT1.

Opět hraje s dcerou

Petra Špalková se coby vyšetřovatelka Magda Malá opět na place potkala se svou skutečnou dcerou Andělkou Tichou (10). „Práce s vlastním dítětem byla obtížná i krásná dohromady,“ popsala herečka. „Mám štěstí, že to Andělce nejen šlo, ale navíc ji to i bavilo,“ pochvaluje si Petra. „Na natáčení se nesmírně těšila a myslím, že jí vyhovuje to, že potkává velkou spoustu dospělých kámošů, což se v tom dětském věku tak úplně nestává,“ dodala herečka.

Malá střídá Malou

Divákům neuniklo, že Malá se jmenovala také Vyorálkova další kolegyně v seriálu Sedm schodů k moci v podání Evy Podzimkové (34). Tady ovšem veškerá podobnost končí.

Tento týden v Ulici: Dopravní nehodu, rozuzlení sporu a velkou pracovní nabídku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5777995
8. 4. 2024 • 12:44

Kvůli kravině 🤮🤮🤮

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.