Taťka Bouček: Chtěl by, ale nejde to... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Taťka Bouček: Chtěl by, ale nejde to...

Libor Bouček by rád ještě jednoho, dva Alberty
Libor Bouček by rád ještě jednoho, dva Alberty (Foto Aha! – Martin Sekanina, Prima, archiv L. Boučka)

První půle karlovarského festivalu byla pro Libora Boučka (40) hodně hektická, protože každý den zpovídal tři hosty ve své talk show a pak obrážel mejdany. Zklidnil se až po příjezdu manželky Gabriely (29) a jejich šestiměsíčního synka Alberta.

Jako moderátor má padla, a tak si užívá otcovskou roli. „Už nechodím spát v půl sedmé ráno, ale ve stejnou dobu vstávám. A najednou vidím, co festival opravdu nabízí – filmy, různé besedy...“ svěřil deníku Aha! Bouček.

Bouček o Bohdalové: Těším se, až jí představím svého syna

Video se připravuje ...

Ten s manželkou a synkem v kočárku korzuje po kolonádě, kde potkává další své kamarády s kočárkem. Početí prvního syna a jeho narození bere Libor jako zázrak. Je v plánu další dítě? „Na tohle neumím odpovědět já, ani žena. My to necháváme osudu. Myslím, že jeden z největších z problémů naší generace je to, že to nejde tak rychle, jak by to mělo jít...“ konstatoval. „My budeme rádi, když přijdou dva, tři Albertové. Ale když to nepůjde, budeme rádi za jednoho!“ dodal moderátor se smíchem.

Libor Bouček drandí s kočárkem po kolonádě: Druhé dítě nejde tak, jak by mělo!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.