Andrea Kerestešová-Růžičková: Herectví pověsila na hřebík! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Andrea Kerestešová-Růžičková: Herectví pověsila na hřebík!

Andrea Růžičková
Andrea Růžičková  (instagram)

Role Evy v seriálu Vyprávěj z ní udělala hvězdu, pak se Andrea Růžičková, rozená Kerestešová (39) objevila v Ordinaci v růžové zahradě 2 a naposledy v seriálu Agrometal. Po porodu synů Tobiáše (6,5) a Jáchyma (4) se ale rozhodla s natáčením seknout.

Ačkoli pro mnohé herečky není mateřství důvodem, aby ukončily hereckou kariéru, Andrea se rozhodla jinak. „Už dlouho nic nenatáčím a nechybí mi to. Další nabídky nepřijímám, chci se věnovat rodině a fotografování,“ svěřila se Aha! půvabná Slovenka na Česko-Slovenském plese, kam ji doprovodil manžel Mikoláš Růžička (45).

Andrea Růžičková: Mateřskou si s manželem po roce střídáme

Video se připravuje ...

V roli Evy v retro seriálu Vyprávěj byla tak opravdová, že si ji diváci okamžitě zamilovali. Dokonce i hereččina maminka díky roli Evy vzala konečně na milost herecké povolání své dcery.

„Maminka si myslela, že herecká práce je povrchní a skandalózní. Že nejde žít morální život a být herečkou. Až díky seriálu Vyprávěj se všechno změnilo,“ netají se Růžičková. Původně totiž měla z Andrey Kerestešové být učitelka. Po absolvování pedagogické školy ještě vystudovala obor Tvorivá dramatika na Pedagogické fakultě Trnavské univerzity. A pak se jí zalíbilo v uměleckém světě. Účinkovala nejdřív v reklamách, ve filmu se poprvé objevila v roce 2006 v Rafťácích, kde ztvárnila hlavní ženskou postavu.

Maminka roku: Vyberu největší neherečku, říká Andrea Růžičková

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5777995
3. 3. 2024 • 23:41

Hurá hurá hurá, nesympatická ošklivka 🤮

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.